Jump to content

Onrush - Race, Wreck, Repeat Trailer


 Share

Recommended Posts

Onrush - Race, Wreck, Repeat Trailer

 

Codemasters a lansat un nou trailer de gameplay pentru Onrush, jocul de curse arcade dezvoltat de studioul Codemasters din Cheshire (fostul Evolution Studios, responsabil pentru seria Motorstorm şi DriveClub). De asemenea, au fost publicate şi noi imagini din joc, disponibile în galeria de mai jos.

 

Gândit pentru a prioritiza distracţia în detrimentul realismului, Onrush nu va pune accentul pe cursele propriu-zise, poziţia ocupată în clasament pălind în comparaţie cu stilul în care conduci: cascadoriile imposibile şi eliminarea oponenţilor prin takedown-uri spectaculoase îţi vor umple bara de RUSH, care, odată activată, va conferi o forţă inimaginabilă propriului vehicul, capabilă să distrugă, literalmente, întreaga concurenţă de pe traseu. După cum puteţi observa şi în trailer-ul de mai sus, asemenea mai vechilor titluri Motorstorm, în Onrush veţi putea conduce atât maşini de teren, cât şi motociclete.

Onrush poate fi acum precomandat prin intermediul PlayStation Store: ediţia standard este disponibilă la un preţ de 269,90 lei, în timp ce ediţia Deluxe poate fi precomandată în schimbul a 349,90 lei. Cei care aleg să plaseze o astfel de precomandă vor primi acces la sesiunea de testare beta ce va avea loc în cursul lunii mai 2018.

Onrush va fi lansat pe 5 iunie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One. O versiune pentru PC a jocului va fi lansată mai târziu.

 

OnrushOnrush

OnrushOnrush

OnrushOnrush

go4it.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.