Jump to content

Bobo omoară oameni.

IULIAN69
 Share

Recommended Posts

dbcdc3657060e557f4476f939e2006c8e086514f_hq.thumb.jpg.dd6fa6c2135745bbea1140d1b5c690e3.jpg

Bobo: "Să mai faci tu hate B-Zoneului de acum!"

» Nu uita să lași un vot pozitiv ( +1 ) dacă ți-a plăcut acest meme «

Edited by TLG Iulian69

Just now, TLG Lewoo said:

Singurul lucru ce m-a făcut să zâmbesc este ăsta: OwO3TWr.jpg =)))))))))))))))

Să înceapă Quote-urile la comm-ul tău cu "idem" :)) 

Însă meme-ul lasă de dorit, cel puțin ultima parte din el mi se pare că... nu are sens?

Iar titlul este cam nepotrivit, puteai pune ceva mai puțin morbid =))

Nimic personal, apreciez faptul că ai o activitate sporită în cadrul acestui subforum ;)

2 minutes ago, AlinSimion said:

Fain. :D GeGe! 

Mulțumesc! :)

4 minutes ago, TLG Lewoo said:

Însă meme-ul lasă de dorit, cel puțin ultima parte din el mi se pare că... nu are sens?

Iar titlul este cam nepotrivit, puteai pune ceva mai puțin morbid =))

Nimic personal, apreciez faptul că ai o activitate sporită în cadrul acestui subforum ;)

Nu mai zic nimic, fiecare cu părerea lui, sper să le placă celorlalți;)

18 minutes ago, woodstar said:

foarte slab si fara logica

Cred că memeul ăsta are mai multă logică decât tine, văd că nu ești capabil să înțelegi o glumă, mai bine treci peste.

9 minutes ago, TLG Iulian69 said:

Cred că memeul ăsta are mai multă logică decât tine, văd că nu ești capabil să înțelegi o glumă, mai bine treci peste.

din pacate nu exista vreo gluma pe aici deci nu stiu ce este asa de inteles

mor pe voi astia care faceti meme-uri de cacat si apoi va suparati cand primiti feedback negativ :))) sunt unii care stiu ca posteaza meme-uri slabe dar macar isi asuma acest lucru

Edited by woodstar

E slab meme-ul, gluma e seaca. Incercati sa va asumati responsabilitate pentru "creatiile exceptionale" pe care doar voi sunteti in stare sa le apreciati. Mereu o sa fii criticat, indiferent de ce ai face, nu trebuie sa raspunzi cu hate.

• Lewoo locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.