Jump to content

Forumul a fost actualizat. Informații probleme moderatori aici

Sign in to follow this  
BIS aka OldNab

12 nave de război americane se îndreaptă către Siria

Recommended Posts

nava-de-lupta-a-sua.jpg

 

 

 

 

 

Statele Unite au decis trimiterea a 12 nave de război înspre Siria, în cadrul celei mai mari concentrări de forțe navale ale SUA de la invazia trupelor din Irak, din 2003.

 

Printre navele trimise înspre Siria se numără și USS Harry S Truman, alimentată nuclear, care poate transporta până la 90 de avioane de luptă. Alături de această navă, SUA au mai trimis alte patru distrugătoare și două submarine nucleare, acestea aflându-se deja în apropierea Mării Mediterane, arată Daily Mail.

 

Vestea vine în contextul declarațiilor alarmante făcute de Donald Trump, prin care a atenționat Rusia că rachete americane ”noi, frumoase și inteligente” se vor îndrepta către Siria, după atacul chimic în orașul Duma.

 

Totuși, Rusia a amenințat că o să doboare orice rachetă îndreptată spre forțele regimului lui Bashar Al-Assad, folosind sistemele antirachetă S-400.

 

Dictatorul sirian a fost reperat când pleca de la palatul prezidenţial din Damasc, acompaniat de militari ruşi. Analiştii susţin că politica siriană este acum condusă de Rusia şi Iran, iar Assad nu poate comunica cu nimeni, de teamă să nu fie localizat în locul unde se ascunde.

 

Rusia aşteaptă atacul SUA în Siria, motiv pentru care şi-a retras navele de război pe care le avea în portul sirian Tartus, după cum a anunțat, miercuri seara, cotidianul „Kommersant”, care se bazează pe imagini din satelit publicate de Image Satellite International.

 

Președintele american Donald Trump a lansat, miercuri, o amenințare dură pe Twitter la adresa Rusiei, care a anunțat că va doborî orice rachetă americană care va ținti Siria. „Pregătiți-vă, pentru că vor veni rachetele”, a scris liderul de la Casa Albă. 

 

 

SURSE: 10TVLibertateaPublikaEvenimentul Zilei.

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
28 minutes ago, BIS aka OldNab said:

@Maschinengewehr42 ei au creat al-Qaida şi ISIS :))

Cred ca nu au ce face cu atata armament si vor sa se distreze cu ei :)) 

 

Pai cum l-au creat daca a fost 9/11?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Maschinengewehr42:))

 

 

al-Qaida e înfiinţată în 1988 de către americani, pentru a lupta împotriva sovieticilor în Războiul din Afganistan.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.