Jump to content

SUA, Regatul Unit şi Franţa au atacat Siria


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

dz04MDAmaGFzaD03ZjZlMzZmN2Y1MGRmNTEwN2UwMDE3OTcxOTk3NzlkOA==.thumb.jpg

 

 

 

 

O alianţă formată din SUA, Marea Britanie şi Franţa a lansat, sâmbătă dimineaţă (ora 4.00 în România), un atac cu rachete de croazieră în Siria, cu scopul declarat de a sancţiona regimul Bashar al-Assad pentru atacul chimic comis la periferia oraşului Damasc.

 

Anunţul bombardamentului a venit de la Donald Trump, într-o declaraţie de la Casa Albă, în care preciza că a ordonat armatei Statelor Unite lansarea unor "bombardamente punctuale" asupra unor ţinte asociate capabilităţilor de arme chimice ale "dictatorului" Bashar al-Assad.

 

Preşedintele american avertizase încă de miercuri că Statele Unite vor ataca Siria în urma unui atac chimic atribuit Administraţiei Bashar al-Assad.

 

Regimul aflat la conducere în Siria, precum şi Rusia au negat însă orice implicare acuzând că este o înscenare, un pretext pentru o operaţiune militară.

 

 

SURSE: MediafaxDigi24ProTVCotidianulRealitateaArad OnlineInfo CreştinGazeta de Sudziare.comAntena 3moldova.orgNaţionalRomânia TVRenaştereaNeptun TVstiripesurse.roEvenimentul ZileiZiua VecheCORECTPoliticsObservator de TimişUnu pe Trotuşactualmm.roSputnikTimpulRevista 22Business24GândulTurnul SfatuluiTVRTimiş OnlineAxa News MaramureşARQTelegrafSpecial AradZiarul de Iaşinews.roAdevărulCapitalB1Putereawall-street.roActive NewsSomeşeanulEurActivAntena 1HotNewsBanatul AziOrtodoxINFOIncomodForbesActual de ClujPro Politicamoney.roHuffOlt AlertRFIbursa.roCronica RomânăOra de MediaşMagna NewsOpiniaTimişoareiInformatecaRadio România ActualităţiCunoaşte lumeaJurnalul Prahoveanall moldovaThe Epoch Timesstiri-neamt.roDAC NewsCurierul NaţionalBotoşani Exclusiv.

Link to comment
Share on other sites

  • BIS aka OldNab changed the title to SUA, Regatul Unit şi Franţa au atacat Siria
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.