Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Probleme Tehnice SA-MP / SA-MP Technical Problems


Kelton
 Share

Recommended Posts

du-te-n mortii ma-ti si fute si tu ceva in pula mea stai pe forum sa te iei asa fara rost de oameni , vezi ca ti face branza pe pula la cata laba ai dat in mortii ma-tii

cine imi da warn ma-sa-i curva

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, RobertoKiNG said:

Ba, mai bine urat si gras cum zici tu, decat slab si futut in cur ca tine.. Ba, cu corpul asta vorbesti coaie? Nici femeile n-au picioarele asa subtiri ca ale tale, poponare. 

 

KI8j8nT.jpg

 

       Bai tropa tropa Mikey Mouse nu vezi ca ai capu' in forme geometrice ? Te iei de Hristian dar la tine nu te uiti bai hapciupalitule nu vezi in p*la mea ca iti ies tatele din orbita? Hai ia telecomanda de la plasma aia cu tub si dai pe Disney Channel  !

Edited by robyy
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, RobertoKiNG said:

Ba, mai bine urat si gras cum zici tu, decat slab si futut in cur ca tine.. Ba, cu corpul asta vorbesti coaie? Nici femeile n-au picioarele asa subtiri ca ale tale, poponare. 

 

Bai nervule :)), ce te iei asa de oameni ? Aveti noroc pustilor ca nu putem sta fata in fata. Eu zic sa va vedeti de borsul vostru si sa va retrageti in fata unui monitor dandu'va laba, macar Hristian are o bucata de ''pizda'' de care se bucura, nu ca unii din voi care v'o bateti in pumn seara de seara si va dati mari smardoi ;). Asa ca toata lumea la culcare maine aveti scoala si vedeti'va de viata voastra ''carnatilor''. ;) 

Link to comment
Share on other sites

Ba Roberto, daca esti asa tare'n pula si smecher. Da'mi pisoi numarul tau si veem care'i baiatu ala mare din fata monitorului. 

Ne putem da intalnire unde vrea pula ta, vin si la cuca macaii sa te calc in picioare ;). Totu pana la prieteni :) 

Ooo, vad ca stai in Bucuresti :). Si asa trebuie sa trec sa ma intalnesc cu tovarasii mei la o bere, poate vrei sa dam si noi ochii sa ''discutam ca doi barbati''. Iti dau voie sa ma lovesti primul ;) 

Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, Elon Musk said:

@Bobo vrem transparenta

Asta fac pe canalul meu, asta face si Kelton si asta le recomand tuturor celor din staff. 

10 hours ago, Shawy said:

@Kelton Dar cu adminul lui Just.Xes ce facem? Vărul lui Bobo men

Xes nu imi este var. :) Chiar daca mi-ar fi var nu ar insemna ca ar avea vreo functie pe pile. Am prieteni si chiar verisori care au jucat si joaca pe comunitate si nu sunt in staff.

9 hours ago, Shawy said:

De unde atâta pupincurism? meeeen

Nu poate cineva sa zica ceva de bine de b-zone? Trebuie sa fie etichetat pupincurist?
Observ ca sunt 3 gasti pe comunitate: una formata de staff care doreste sa sustina scopurile comunitatii, una de hateri care doresc sa vada b-zone-ul picat si a 3-a, cea a sustinatorilor, adesea numiti pupincuristi.

7 hours ago, Maschinengewehr42 said:

Nu ma chinui sa iti raspund, asa ca iti zic pentru ultima data, DA-TE-N MORTII TAI DE DISTRUS!

Bafta, baiete!

6 hours ago, EvolutioN RPG4 said:

@Kelton @Bobo spuneți și voi dacă să facem raportul săptămâna asta, că mna. Săptămâna trecută m-am chinuit să fac ceva și aud că raportul e opțional.

In ultimele 48 ore au fost tot mai putine probleme. Daca se intampla sa avem probleme din nou vom anunta ca rapoartele sunt optionale.

6 hours ago, BladeValoare said:

@Bobo

@Kelton

Sa va arat ceva.

https://www.rpg.b-zone.ro/players/monthlyPlayed/Don.Leviathan

Acest jucător are in ultimele 2 luni 143 de ore.  => nota 9 si punctaj suficient pentru a lua helper , dar ce sa faci cand nu il vrei in staff ? Ii pui 139 de ore în loc de 143 si ii dai nota 8: https://m.imgur.com/5vUJqyR

 

 

Credeti ca aceasta e o greseala fara intentie? Eu zic ca nu, voi ce ziceți?

Numarul de ore se verifica o singura data, atunci cand se noteaza orele tuturor aplicantilor.

4 hours ago, NEDE said:

Acest server si aceasta comunitate per total a avut de cativa ani incoa' permanent probleme tehnice. Problemele sunt cauzate de mai multi factori, inclusiv de update-uri excesive. Dati vina pe staff? E vina voastra, voi ati cerut update-uri. Mai putini dintre cei care se uita prin postarea asta au prins vremea cand trebuia sa iti faci poza la fiecare punct si sa il postezi pe forum pentru raportul de activitate. Nu exista website. Ei bine, pe atunci nu existau probleme tehnice. Odata cu update-urile excesive, hostul care trebuie sa recunoastem ca nu e de cea mai buna calitate, au aparut problemele tehnice. Acum, odata cu avansurile informatice, au avansat si cei care n-au altceva mai bun de facut decat sa puna bete in roate altora. Ce inseamna asta? Niste unii au gasit o bresa in securitatea serverelor si au gasit de cuvinta s-o arda hecari. (Apropo, sunteti niste cadavre) 

...

Vorbim degeaba acum, oricum serverul nu mai e ce a fost si n-o sa mai fie niciodata acel B-Zone unde domina ordinea, disciplina, seriozitatea si respectul fata de jucatori. 

Probleme tehnice apar mereu din senin, iar motivele sunt multiple. Acest nou atac pe care il primi a aparut pe neasteptate si este ceva cu care noi nu ne-am mai confruntat pana acum. 

Pe final ai spus niste lucruri foarte adevarate. Respect!

4 hours ago, South Max said:

 

Bobo, am făcut o propunere prin care doream banarea codaților pe toate serverele (atunci când sunt prinși pe unul dintre ele). Dar având în vedere că numărul de jucători a scăzut, normal că nu mai adaugi nimic și ții cu ei, (în mod indirect).

 

Nu te-am văzut să faci un grup sau un topic unde playerii vechi (2009-2013) să își spună propriul punct de vedere și dacă doresc să lase unele idei pentru a "ridica" din nou nivelul serverului. Să știi că degeaba ai tu update-uri frumoase, dacă media playerilor a scăzut drastic. Bine, eu ți-am dat o idee, dacă vrei binele comunității, ar trebui să te gândești puțin. Știu, nu mai sunt atâția playeri din acea perioadă, dar ăștia care am mai rămas, ne-am putea da cu părerea.

 

PS: Nu uita că "impresia bună" față de  comunitate nu este atunci când faci tu niște reduceri, ci se datorează playerilor vechi care au contribuit la buna funcționare a serverelor, a regulamentelor, ș.a.m.d, iar unii (nu dau nume), și-au bătut joc de munca altora.

 

Nu am văzut să creezi un beneficiu sau să le oferi VIP persoanelor vechi, care au contribuit la buna desfășurare a jocului. Să ne aducem aminte când le-ai oferit VIP tuturor donatorilor și le-ai râs în față playerilor vechi prin acest gest? Bobo..

 

Kelton, care știe 2 cuvinte și pe care le repetă obsesiv? "banul rămâne" Dacă nu ar mai fi cu nasu` pe sus și s-ar purta mai frumos cu playerii (nu cu mine, cu mine se înțelege cel mai bine de pe server), ai vedea respect reciproc.

 

# Joc de atâta timp pe server, m-ați demis din facțiuni total aiurea, warn-uri acordate abuziv pe forum, v-am ajutat la dezvoltarea serverelor, am ajutat o grămadă de playeri și nu am cerut nicio funcție, nici măcar Sublider. De ce mai activez pe server? Simplu! Pentru că aici am prieteni din realitate, prieteni vechi pe joc, clanul uS și cam atât, cred. De ce nu vă gândiți și voi înainte să luați niște decizii și să nu mai alungați playerii cu vechea vorbă "dacă nu îți convine, pleacă!"? Îți spun eu, pentru că înainte erau 9-10.000 playeri UNICI pe toate serverele, iar acum 2-3-4.000 și nu mai aveți acel tupeu nesimțit pe care îl aveați înainte.

 

Oricum, sunt conștient, dacă își va reveni serverul, tot așa o să fiți, greu să vă mai schimbați!

Imi aduc aminte de acea propunere cu un sistem de banuri intre servere, insa in acelasi timp am dorit sa acord a 2-a sansa celor care calca stramb. De asemenea, acest sistem nu ne-ar scapa de codati. :)
Am stat de vorba cu jucatorii vechi ori de cate ori am avut ocazia. Daca vrei ca ceva sa fie schimbat te rog sa-mi trimiti un mesaj privat. Multumesc!

3 hours ago, Regenesis said:

Eu's mulțumit. 

 

O să zic într-o frază (cel puțin voi încerca) să descriu de ce am renunțat la B-Zone, ca fiind jucător vechi.

 

Pur și simplu, am crescut...și am realizat ca e timpul să trec mai departe, copilăria mi-am petrecut-o pe B-Zone, am învățat multe, m-am distrat ș.a.m.d. Încă mai activez, dar nu atât de frecvent, pe o comunitate străină de Hard RP, dar asta nu schimbă cu nimic punctul meu de vedere în legătură cu B-Zone. A fost un server drăguț până s-a năpădit automatizarea care m-a lasat rece, a început ușor cu arrest-ul în PD, după ușor ușor s-a automatizat și /megaphone-ul, ca apoi să se automatizeze și /ticket-ul, ca apoi wanted-ul jucătorilor să scadă după o perioadă de timp, lucru care pe moment m-a frustrat enorm. Faptul că toți aveau Infernus și că eu ca PD (având oricum rank mare) eram nevoit să fug după ei toată harta pentru că fiind niște oameni cu prea mult timp liber, preferau să scape de acel wanted. Punctul culminat a fost atins de picarea mea la testele Hitmen când ”străinilor” li s-a oferit a 2-a șansă la examenul practic, fiindcă era și admin la acea perioadă. Acela a fost punctul meu de scârbă când am încercat să-i pun bețe în roate respectivului fiindcă nu mi s-a părut corectă decizia ca ”străinii” și încă o domnișoară, să reia testele practice.

 

Mersi de lectură. 

Asta e jocul :D Salut, batrane!

3 hours ago, South Edward NissaN said:

@South Max Hai ma max, de ce scrii atat? Doar stii ca nu o sa ia in considerare ce zicem. O sa ne dea in baluba lor si tot asa o sa faca. Oamenii vechi nu mai au un cuvant de spus, daca este diferit... . 

 

Lasa ca baga iar raport la Helperi sa faca reclama pe alte servere, ne intoarce la 2012 cand m-am apucat eu, btw...frumose vremuri cu TD-uri alea alea, 2 locuri unde faceai Farmer si Truck-er langa. Eh. As pune link-urile de la rapoartele mele ca Helper cand trebuia sa facem reclama dar iau ban dupa =)) . 

 

 

@Regenesis We want you back pe /c baa nabule. Sau pe grup uS sa mai purtam o discutie... . Stiu ce ai patit in Hitman atunci, dar nu aveai cu cine sa te intelegi. Uite aici raport din vremurile bune din PD : https://imgur.com/a/qGscO     sau din Taxi: https://imgur.com/a/Ay5Xp       A, da si ce sentimente au fost astea :https://imgur.com/a/FU3ox alaturi de Inferno27 si BlackThief ca lideri... a fost frumos odata. 

Mi-a facut placere sa ma uit prin poze :D Am vazut mai multe comentarii in care esti nemultumit de directia in care o ia serverul. Te rog daca poti sa-mi trimiti un mesaj privat sa vedem daca putem schimba ceva.

 

 

Am sa inchid acest topic pentru ca vad ca deja o dam in altele. Ca sa ramanem pe subiect, observ ca in ultimele 48 ore au fost tot mai putine picaje. Inca se mai lucreaza la remedierea acestora si dupa ce sunt sigur ca avem o versiune stabila voi face un clip ca si anunt. Multumesc tuturor pentru intelegere si sustinere. O seara faina!

Link to comment
Share on other sites

  • Bobo locked this topic

Văd că a închis Bobo topicul din cauza celor care întrec până și limitele bunului simț și încep să se atace și să se înjure reciproc într-un astfel de topic. Puteați face asta în privat. Nu cred că îi interesează pe cei care vizitează acest topic ego-ul vostru, care-i mai frumos, care-i mai urât, etc.

14 hours ago, BladeValoare said:

@Bobo

@Kelton

Sa va arat ceva.

https://www.rpg.b-zone.ro/players/monthlyPlayed/Don.Leviathan

Acest jucător are in ultimele 2 luni 143 de ore.  => nota 9 si punctaj suficient pentru a lua helper , dar ce sa faci cand nu il vrei in staff ? Ii pui 139 de ore în loc de 143 si ii dai nota 8: https://m.imgur.com/5vUJqyR

 

 

Credeti ca aceasta e o greseala fara intentie? Eu zic ca nu, voi ce ziceți?

 

Numărul de ore care se află în tabel a fost luat la sfârșitul lunii Martie, de aici și diferența dintre orele din tabel și cele de pe website. Fiind luate la sfârșit de lună și nu după ce luna s-a încheiat, e o diferență mică de câteva ore. Până la momentul respectiv au avut suficiente luni de zile să activeze toți jucătorii care s-au gândit să aplice la Helper. Nu înțeleg de ce mulți lasă totul pe ultima sută de metri și pe urmă se plâng de ce nu primesc șanse. Când lași totul pe final s-ar putea să nu-ți iasă cum vrei tu.

 

12 hours ago, NEDE said:

Pe mine nu ma intereseaza functiile, helperul sau alt gen de ,,beneficii" pe care le poti obtine jucand. Pe mine ma intereseaza sa pot sa ma joc linistit atunci cand am chef sa ma joc, ca sa ma simt bine. Nu stau sa trollez cum fac alte dobitoace, nu incurc pe altii, nu sunt dusmanos si nici hunter, cu toate astea, zilele trecute mi-am iesit din pepeni efectiv.

Acest server si aceasta comunitate per total a avut de cativa ani incoa' permanent probleme tehnice. Problemele sunt cauzate de mai multi factori, inclusiv de update-uri excesive. Dati vina pe staff? E vina voastra, voi ati cerut update-uri. Mai putini dintre cei care se uita prin postarea asta au prins vremea cand trebuia sa iti faci poza la fiecare punct si sa il postezi pe forum pentru raportul de activitate. Nu exista website. Ei bine, pe atunci nu existau probleme tehnice. Odata cu update-urile excesive, hostul care trebuie sa recunoastem ca nu e de cea mai buna calitate, au aparut problemele tehnice. Acum, odata cu avansurile informatice, au avansat si cei care n-au altceva mai bun de facut decat sa puna bete in roate altora. Ce inseamna asta? Niste unii au gasit o bresa in securitatea serverelor si au gasit de cuvinta s-o arda hecari. (Apropo, sunteti niste cadavre) 

Administratia comunitatii nu poate decat sa incerce in acest moment sa dreaga cat de cat situatia. 100% normal nu o sa mai fie niciodata. Multi ma condamna pentru cu sunt intr-o mica masura tehnofob si accept mai greu schimbarile, dar la un moment dat, o sa vedeti ca am dreptate. Era mai bine pe vremuri, era mai bine clasic. 

Vorbim degeaba acum, oricum serverul nu mai e ce a fost si n-o sa mai fie niciodata acel B-Zone unde domina ordinea, disciplina, seriozitatea si respectul fata de jucatori. 

 

Ai respectul meu pentru simplul fapt că încerci să gândești deschis, spre deosebire de mulți alții. E normal să apară probleme tehnice în timp, fie datorită complexității GM-ului nostru, fie din altă natură pe care nu o putem noi controla. Ele apar, dar se rezolvă. Apar și la case mai mari, nu doar la noi.

 

12 hours ago, South Max said:

 

Bobo, am făcut o propunere prin care doream banarea codaților pe toate serverele (atunci când sunt prinși pe unul dintre ele). Dar având în vedere că numărul de jucători a scăzut, normal că nu mai adaugi nimic și ții cu ei, (în mod indirect).

 

Nu te-am văzut să faci un grup sau un topic unde playerii vechi (2009-2013) să își spună propriul punct de vedere și dacă doresc să lase unele idei pentru a "ridica" din nou nivelul serverului. Să știi că degeaba ai tu update-uri frumoase, dacă media playerilor a scăzut drastic. Bine, eu ți-am dat o idee, dacă vrei binele comunității, ar trebui să te gândești puțin. Știu, nu mai sunt atâția playeri din acea perioadă, dar ăștia care am mai rămas, ne-am putea da cu părerea.

 

PS: Nu uita că "impresia bună" față de  comunitate nu este atunci când faci tu niște reduceri, ci se datorează playerilor vechi care au contribuit la buna funcționare a serverelor, a regulamentelor, ș.a.m.d, iar unii (nu dau nume), și-au bătut joc de munca altora.

 

Nu am văzut să creezi un beneficiu sau să le oferi VIP persoanelor vechi, care au contribuit la buna desfășurare a jocului. Să ne aducem aminte când le-ai oferit VIP tuturor donatorilor și le-ai râs în față playerilor vechi prin acest gest? Bobo..

 

Kelton, care știe 2 cuvinte și pe care le repetă obsesiv? "banul rămâne" Dacă nu ar mai fi cu nasu` pe sus și s-ar purta mai frumos cu playerii (nu cu mine, cu mine se înțelege cel mai bine de pe server), ai vedea respect reciproc.

 

# Joc de atâta timp pe server, m-ați demis din facțiuni total aiurea, warn-uri acordate abuziv pe forum, v-am ajutat la dezvoltarea serverelor, am ajutat o grămadă de playeri și nu am cerut nicio funcție, nici măcar Sublider. De ce mai activez pe server? Simplu! Pentru că aici am prieteni din realitate, prieteni vechi pe joc, clanul uS și cam atât, cred. De ce nu vă gândiți și voi înainte să luați niște decizii și să nu mai alungați playerii cu vechea vorbă "dacă nu îți convine, pleacă!"? Îți spun eu, pentru că înainte erau 9-10.000 playeri UNICI pe toate serverele, iar acum 2-3-4.000 și nu mai aveți acel tupeu nesimțit pe care îl aveați înainte.

 

Oricum, sunt conștient, dacă își va reveni serverul, tot așa o să fiți, greu să vă mai schimbați!

 

În momentul în care analizăm o propunere trebuie să luăm în calcul mai multe lucruri. Nu întotdeauna ceea ce ți se pare o idee bună e cu adevărat bună, în același timp nu întotdeauna ceea ce ni se pare nouă o idee bună e cu adevărat bună. Din greșeli însă învățăm. De asemenea o idee care (nu) ți se părea bună la un moment dat, e/nu e bună acum. Ți-aș putea da exemple de propuneri făcute acum câteva luni sau ani de zile de jucători și care la momentul respectiv au avut susținere, iar acum după ce le-am implementat sunt etichetate ca fiind de „rahat” (Sex Shopurile). Ți-aș putea da exemple inclusiv de propuneri pe care la momentul respectiv nu le-am considerat bune dar ulterior le-am adăugat. Totul e relativ. Uneori încerci și-ți iese. Alteori încerci și nu-ți iese. Important e să încerci ca să poți avansa.

 

Legat de jucătorii vechi, e de apreciat că unii încă mai au cheful necesar să continue să joace un joc atât de vechi. De regulă ești atras de ceva cât e nou după care dispare acea magie de a încerca să-ți dai seama cum funcționează lucrurile, de acea dopamină pe care o primește creierul tău și intri la un moment dat în monotonie. Eu sunt aproape în totalitate sigur că jucătorii vechi nu continuă să joace pentru sistemele care există sau care s-ar putea adăuga în continuare (pentru că nu le va lua mult să se plictisească și de acelea), ci pentru anturajul cu care joacă (dacă au prieteni cu care să joace și să mai facă câte ceva). E util să ascultăm de toată lumea, nu doar de jucătorii vechi, iar noi asta încercăm să facem. Dacă tu vii cu o propunere care-ți place ție și unui grup restrâns de jucători dar majorității nu o să-i placă, nu prea avem motive să adăugăm așa ceva decât dacă nu e cumva ceva cu adevărat necesar. Nu putem întreba doar un grup de persoane ce vor, trebuie să luăm în considerare ce vor toți, ca un întreg. Știu că nu reușim mereu să facem asta, iar motivele sunt multiple: diversitatea jucătorilor, diferența de preferințe, percepția noastră despre joc, etc. Încercăm însă pe cât posibil să păstrăm un oarecare echilibru. Sunt sigur că dacă ai avea ocazia să lucrezi cot la cot cu noi în fiecare zi timp de câteva luni ai vedea și tu lucrurile din total o altă perspectivă.

 

Legat de VIP, au existat multiple instanțe în care s-a oferit acest grad jucătorilor vechi care au și avut anumite contribuții față de comunitate. Nu cred că vechimea poate fi singurul factor care să determine dacă meriți sau nu un astfel de grad. Chiar zilele trecute am oferit VIP liderilor cu o vechime de minim un an de zile care și-au făcut treaba mai mult decât bine. Dacă există și alți lideri care se încadrează, îi aștept cu un ticket aici https://forum.b-zone.ro/support/. Sunt multe lucruri de făcut și care se pot face.

 

Știu că noi doi nu reușim să ne înțelegem prea bine și știu și problema, și nu e deloc cea pe care o crezi tu. Problema ta, cât și a altora, e că voi nu prea ați avut ocazia să interacționați suficient cu mine încât să mă cunoașteți mai bine. Ați avut probabil ocazia să interacționați în momente în care au avut loc ceva probleme, momente în care eu nu am fost de acord cu voi și de aici a început neînțelegerea. N-am cum să mă înțeleg cu toată lumea, mai ales cu cei care în loc să poarte discuții raționale și să înțeleagă și punctul meu de vedere, preferă să-mi scoată ochii, să mă ironizeze sau așa mai departe. Tot ceea ce face asta e să demonstreze lipsa de educație și să-mi ofere motive în plus să nu comunic cu voi. Dacă vrei să comunic, comportă-te ca atare. Pe lângă sutele de „banuri rămâne” te asigur că există mii de jucători pe care i-am ajutat și care mi-au mulțumit pentru asta. Problema e că cei care zic mulțumesc o fac de regulă în privat și își văd pe urmă de treabă. Cei care sunt nemulțumiți caută să se dea în spectacol. Ironic e că inclusiv cei care vă plângeți de mine v-am ajutat poate de multiple ori când ați avut anumite probleme, dar aparent lucrurile astea se uită.

 

11 hours ago, Regenesis said:

Eu's mulțumit. 

 

O să zic într-o frază (cel puțin voi încerca) să descriu de ce am renunțat la B-Zone, ca fiind jucător vechi.

 

Pur și simplu, am crescut...și am realizat ca e timpul să trec mai departe, copilăria mi-am petrecut-o pe B-Zone, am învățat multe, m-am distrat ș.a.m.d. Încă mai activez, dar nu atât de frecvent, pe o comunitate străină de Hard RP, dar asta nu schimbă cu nimic punctul meu de vedere în legătură cu B-Zone. A fost un server drăguț până s-a năpădit automatizarea care m-a lasat rece, a început ușor cu arrest-ul în PD, după ușor ușor s-a automatizat și /megaphone-ul, ca apoi să se automatizeze și /ticket-ul, ca apoi wanted-ul jucătorilor să scadă după o perioadă de timp, lucru care pe moment m-a frustrat enorm. Faptul că toți aveau Infernus și că eu ca PD (având oricum rank mare) eram nevoit să fug după ei toată harta pentru că fiind niște oameni cu prea mult timp liber, preferau să scape de acel wanted. Punctul culminat a fost atins de picarea mea la testele Hitmen când ”străinilor” li s-a oferit a 2-a șansă la examenul practic, fiindcă era și admin la acea perioadă. Acela a fost punctul meu de scârbă când am încercat să-i pun bețe în roate respectivului fiindcă nu mi s-a părut corectă decizia ca ”străinii” și încă o domnișoară, să reia testele practice.

 

Mersi de lectură. 

 

Timpul schimbă lucrurile. Și eu aș prefera ca lucrurile să fie mult mai grele, să se muncească cu adevărat pentru a obține ceva, să nu mai existe atât de multe guri rele și fiecare să-și vadă de treaba lui. Din păcate însă eu unul nu am luxul să fac modificările pe care le prefer eu. Dacă aș face așa ceva ai vedea mai multe afirmații precum „Kelton comunistul”, deși cei care le fac habar n-au cu adevărat ce înseamnă asta. Trebuie să luăm în calcul generația curentă de jucători și să încercăm să ne mulăm după ea dacă vrem să continuăm. Generația veche crește, se maturizează și se lasă de joc din această cauză. Așa că nu avem cum să continuăm să ne bazăm pe niște sisteme de acum câțiva ani de zile pentru că nu mai sunt dorite decât de o mică parte din jucători.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.