Jump to content

Propunere - Schimbarea orelor la licente!


KiNNd3R

Recommended Posts

Bună ziua / seara jucătorilor, B-Zone!

Știu că nu este aici locul potrivit pentru această propunere / temă de discuție dar nu am avut unde-n altă parte să postez.

 

Având în vedere, în momentul de față numărul scăzut de jucători pe cele 4 servere, în facțiunea de tip School Instructors este foarte greu să-ți îndeplinești raportul de activitate săptămânal. Am ajuns ca noi, cei din facțiune să ne rugăm de jucători să le acordăm, reînoim licențele și nu invers cum ar trebui să fie... Pe comanda [/needlicense] este bătaie ca la pâinea caldă... Iar pe [/sx] cât și [/f] se cere permisiunea de a-l lua alt membru din S.I. pentru a îndeplini raportul de activitate săptămânal. 

Vin cu propunerea de a schimba durata licențelor de la 250 de ore ( tot nu îmi pot da seama de unde atâtea ore ) undeva între 100 și 150 de ore. Nici nu vreau să mă gândesc ce este pe RPG3 cât și pe RPG4 pentru a termina raportul de activitate fiind un număr maxim de 350 de jucători dintre care între 50 și 75 fac parte dintr-o facțiune de tip S.I.

Sper ca prin această postare, cei care fac parte dintr-o facțiune de tip S.I. să lase un like la acest topic pentru a putea ajunge în viziunea staff-ului. Orice jucător care joacă pe unul dintre cele 4 servere este bine venit să lase un like dacă îi place propunerea și este de acord cu ea.

 

Multumesc pentru atenția acordată și pentru timpul care l-ați acestui topic. O zi / seara frumoasă în continuare vă doresc. La revedere.

 

                                                          YAgMn5E.png

Link to comment
Share on other sites

@KiNNd3R MANEVRA Sunt total de-acord cu ceea ce ai scris, ai descris perfect situația în care se află serverele, cel puțin pe RPG3-4. Să sperăm că cineva din conducere va lua în serios propunerea asta, ar face doar bine. Totuși, mă bucură faptul că încă mai sunt persoane competente pe comunitatea asta, persoane care încearcă să facă ceva și nu doar se plâng încontinuu de situație. 

Link to comment
Share on other sites

Nu o sa se accepte deoarece vine Kelton si zice: “ Am lucrat la rapoarte si o sa fie modificate cat de curand” . Cat de curand fiind peste o luna. Iar cand o sa vina sa vezi acolo de la 15 scad la 13 si tot asa... . 

 

Vedem ce o sa fie, si eu te sustin aici, vad zilnic ce bataie e pe licente dar nu ai ce sa faci... . 

Link to comment
Share on other sites

up

Link to comment
Share on other sites

I-am trimis PM lui Bobo, oricum raspunsul presimt ca deja il stiu avand in vedere ca ei sunt "ocupati" cu rezolvarea problemelor actuale ori primesc raspuns "Sectiunea de propuneri este inchisa si ne axam pe cele acceptate pentru a le putea implementa pe server". 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.