Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Moto G6 Plus - rezultate GeekBench şi specificaţii neoficiale!


South Example
 Share

Recommended Posts

moto-g6-plus.jpg?height=415&width=640

Motorola extinde familia Moto G6 cu un nou membru, având performanţe superioare modelului G6 Play, dar nu si compatibilitate cu accesoriile MotoMods.

 

Încadrat la gama mid-range, Moto G6 Plus a apărut în arhiva cu rezultate GeekBench cu un scor de 886 puncte în testul single-core şi 4123 puncte în cel  multi-core. În loc de soluţia entry-level Snapdragon 630, G6 Plus pare să folosească modelul mai performant Snapdragon 660, cu procesor octa-core la 2.21GHz. Cu toate acestea, scorul multi-core este ceva mai mic decât media de peste 5000 puncte obţinute cu alte dispozitive. Diferenţa în minus ar putea fi dată de folosirea unei versiuni Android neoptimizată, indicând prezenţa unui dispozitiv aflat încă la stadiul de prototip.

geekbench.jpg?width=640&height=627

Potrivit informaţiilor colectate la rularea aplicaţiei, Moto G6 Plus dispune de un ecran cu rată de aspect 18:9 şi rezoluţie Full HD+, având cel mai probabil diagonala de 5.93”. Memoria este de 4GB/64GB stocare, însă zvonuri anterioare menţionează şi pregătirea unei ediţii cu 6GB RAM, respectiv 64GB spaţiu de stocare.

 

Lista dotărilor este completată cu un sistem dual-camera la partea din spate (12MP+5MP), funcţionalitate dual-SIM şi un acumulator de 3200mAh care nu ar trebui să pună probleme configuraţiei folosite.

 

Moto G6 Plus ar putea fi dezvăluit împreună cu  variantele Moto G6 şi Moto G6 Play, în cadrul unui eveniment pregătit pentru data de 19 aprilie, în Brazilia.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.