Jump to content

Modificări Ore Jucate + Ganguri / Gang + Hours Played Modifications


Kelton
 Share

Recommended Posts

@Kelton in rpg 3 , reducing gangs slots maybe it's better for more beauty wars , and the cheaters can't stay all in ine gang and breake the server . but it's not helpful to check cheaters cuz the admins are already 0 eperienced 0 gang ranks , and the good admins inactive at wars , rarely when u see them on , so cheater can be banned only when u give good admins , when hayden / razen / squizee were admins , the wars was also wonderful . 

Link to comment
Share on other sites

RPG3 se face de ras , sau daca ma gandesc mai bine toata comunitatea B-Zone se face ras si daca te gandesti mai bine voi va faceti de ras , noi vrem doar sa ne distram pe un fucking joc , dar nici asta nu ne permiteti? Ce e asta? Daca nu puteti elimina un exploit care stiu ca e greu de detectat dar atunci cand ati creeat aceasta comunitate stiati si sunt sigur ca stiati ca o sa va confruntati cu asta , si uite in acest moment cum sunteti nepregatiti. Nici macar un amarat de raport optional nu ne oferiti , ce pretentii sa mai avem? Eu sunt intodeauna cu B-ZONE dar in astfel de momente ma face sa ma gandesc SA:MP-ul sau chiar B-Zone-ul daca are o durata in 2018 , odata ce vad ca va preocupati intens de probleme , dar rezolvarea niciodata nu vine , voi stiti ca daca nu v-ati fi ocupat de sex shop-urile acelea si de atunci pana in prezent de un anti-cheat puteati sa opriti codurile 20%? Dar nu , hai sa ne luam dupa FnZ , ne plac sex shop-urile , dupa ce vin pleozii de la scoala trag o l*** pe samp , stii ce zic , Doamne fereste , Kelton , stiu ca e greu dar toti jucatorii de pe B-ZONE sunt nemultumiti de situatia actuala , si daca v-ati pune toti pe treaba , nu numai tu ati detecta easy problema , din cate vad doar tu te ocupi de toate , pentru asta respect , dar pentru restul pace voua. Dar mai consider ca daca ati baga regula in mafii cu minim rank 3 intr-o pasnica s-ar mai potoli lucrurile.

Link to comment
Share on other sites

Scurt si la obiect. Eu as zice ca saptamana aceasta sa scoateti rapoartele pentru ca noi avem si scoala. Ne gandim ca intr-o zi mai usoara de scoala sa ne facem raportul si atunci se da restart si nu ti-l poti face.. Au fost restarturi in aceasta saptamana? au fost. 
Cine e de acord cu mine pentru raport optional saptamana aceasta, +1

Link to comment
Share on other sites

17 hours ago, TLG Coolback said:

ia intreba-l tu pe fratemiu @p H e N O M z 0 r daca imi zice cine are v4, banuiesc ca unii oameni sunt si confidentiali in legatura cu clientii lor :?
ramanand la subiect, daca vrei sa stii daca e codat sau nu, te uiti in ban log, mai intrebi unu altu daca stie cine, te uiti la scorurile din mafie si tragi o linie. ideea mea poate fi prelucrata, nu zic acum sa stati sa va luati toti lw-uri si av-uri ca bagati jucatori care posibil sa joace cu cod.

Ma uit la scorurile din mafie, uite un pasnic, membru de departament ce a intrat in primul gang si poc ban aimbot (https://www.rpg2.b-zone.ro/players/faction/Gr0tti) si mai exista exemple din pacate. N-ai cum sa-i administrezi, plus ca am "prietenii" care cred ca e inteligent si wow cand te lasi sa-ti bagi **** in tot ce ai facut si sa te banezi cu niste pereti, ca lideru poate avea de suferit din vina lui nu stie.

Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, BladeValoare said:

Eu zic ca daca esti un lider bun nu iti e asa greu să faci 30 de ore jucate, daca nu poti atunci lasa pe cineva care poate să-și facă treaba cum trebuie. Un lider trebuie sa fie un exemplu de urmat, daca nici el nu face ore jucate atunci cine ?

Parerea mea e ca ar fi bine sa se bage minim de ore jucate si pentru sublider.

Deci pentru tine un lider bun inseamna un prunc de 12 ani care sa faca 200 de ore lunar. 

Nu asa se masoara valoarea unui lider, prietene. Spre exemplu, uita-te la factiunea mea, cati rang 4, 5 am; am creat un colectiv unit si asta e tot ce conteaza.

Link to comment
Share on other sites

19 hours ago, CedryK YRN said:

Orele, ok, în sfârșit ceva bun, dar slot-urile? Și cu 20 de membri o mafie tot poate lua toată mapa fără probleme. În plus, pe 3-4 deja e maraton pe turf, abia de prinzi 1 kill 2 la rând, ce să mai reduci?... 

E prea prost, mai si pica sv-u in fiecare 20 minute

RUBY E MAI TARE

Link to comment
Share on other sites

19 hours ago, South Gabita2000 said:

Dacă am reveni la regula cu minim rank 3 in alta facțiune posibil sa scadă si numărul de codați. 

Nu cred ca o sa faca cineva rank 3 într-o facțiune si apoi sa bage cod la primele waruri din mafie. 

Go die , 

Link to comment
Share on other sites

21 hours ago, eB Ceder said:

 Salut! Spune-mi fratimiu eu de unde sa stiu ca un aplicant cu nivel 20 e codat sau e jucator curat? Explica-mi tu mie, vrei sa-l iau la TW? Eu nu am ocazia sa fiu MadCats sa vorbesc cu phenom si sa-l rog sa ma anunta daca are v4. 

Draga Kelton! Nu vreau sa fiu nesimtit, dar ca lider de gang pe RPG2 ma afecteaza ca tu scazi numarul maxim de membri in factiune? De ce? Pai fratimiu nu e tot aia ca ma duc sa joc cu 29 de membri in LV vs o mafie cu 25 de codati sau ca ma duc cu 25 sa joc versu o mafie de 25 de codati, intelegi? Codati nu-i alungi micsorand sloturile. Adu inapoi 30 de sloturi pe RPG2, meritam sa fim egali cu RPG1, mai ales ca in general suntem egal la numarul de jucatori sau chiar ii depasim.

Cine e de acord cu mine sa-mi dea +1 (cersesc +1)

 

Înțeleg punctul tău de vedere de tactician. Încearcă însă să înțelegi și punctul nostru de vedere, în încercarea de a face ceva împotriva codaților pentru că din partea liderilor nu prea vedem implicare. Am explicat deja atât în scris, în prima postare din topic, când și oral, în clip, cât de bine am putut de ce am luat o astfel de decizie. Poate ar fi util să asculți din nou clipul dar cu mai mare atenție. Modificările pe care le facem nu sunt făcute ca să-ți fie ție bine, ca să-mi fie mie bine, ca să fie unui anumit jucător bine. Sunt făcute pentru binele tuturor. Numărul mare de jucători care participă la waruri oferă codaților posibilitatea să joace în continuare liniștiți pentru că procesul de verificare durează mult, e greoi și stresant. Ca fiecare jucător raportat la waruri să poată fi verificat ar trebui să triplez numărul de admin. De unde ai tu impresia că eu pot face asta și să mai aduc și admini care pot să recunoască un cod? Asta e imposibil de realizat, indiferent că e vorba de B-Zone sau orice altă comunitate ar fi ea. Așa că următoarea măsură logică ar fi să reducem sloturile. Făcând asta, sunt mai puțini participanți și codații devin mai ușor de depistat din cauză că sunt mai puțini. Ia întreabă-i și tu pe cei care foloseau coduri și nimereau o zi în care aveau doar două ganguri waruri pentru că doar ăia aveau turfuri, se mai riscau atât de mult să bage codul când știau că adminii se uită doar pe ei? Asta e doar o parte din explicație. Cealaltă e că nu mai dorim să dăm atât de mare importanță acestor waruri. Ele nu au făcut nimic decât să motiveze jucătorii să folosească coduri, spre deosebire de warurile vechi de acum câțiva ani când se juca pentru distracție. 

 

21 hours ago, EvolutioN RPG4 said:

@Kelton restul sistemelor pentru care am votat in Leader Area unde sunt?

 

Acele sisteme vor veni de îndată ce avem timp să ne ocupăm de noul sistem de rapoarte la facțiuni. Am explicat deja de câteva ori de ce nu am putut încă să ne ocupăm de asta, cu toate că vedeți și voi ce probleme avem și de ce ne ocupăm acum.

 

20 hours ago, Allen Django said:

De unde vreti rapoarte injumatatite sau complete daca va tot pica jucaria? https://imgur.com/a/8Q9KL53 (a picat de 2 ori intr-o ora)

 

Este deja joi multi in weekend nu vor sta calare pe calculatoare

 

Am anunțat liderii că rapoartele vor fi opționale pe săptămâna asta datorită picajelor de ieri.

 

19 hours ago, South Tig3R said:

Cred ca e timpul sa las un comentariu in aceste topicuri.

 

Partea cu orele e foarte buna "aleluia practic", oricum multi jucatori le vor face, dar numai exista obligatia aia apasatoare :)) , legat de partea cu orele pentru a aplica ma bucur ca a fost scoasa, de curand am fost pus in situatia sa frec menta pe server ( cine dracu face joburi, noroc cu misiunile ce mai pierdeam timpul...).

 

Partea cu reducerea de sloturi daca stai sa te gandesti un gang are 13 si unul are 40, daca gangurile se reduc la 35 de sloturi sa zicem, nu cred ca ar fi mare pierdere pentru ca pana si un gang care se afla la putere reuseste cu greu sa umple acele 40 de locuri, deobicei majoritatea pe la 37-38 se mentin, legat de reducerea codatilor cu siguranta nu o va face. Legat de aspectul reducerii de sloturi recomand sa tineti cont de majoritate, daca nu se doreste asta nu o faceti, ori daca o faceti nu reduceti mai mult de 5 sloturi, cel putin pe RPG1.

 

Ca sa reduceti codatii faceti asta: BAN 30 zile pentru orice tip de cod | BAN 60 DE ZILE coduri pentru Aimbot/Norecoil etc., iar la a doua abatere DUBLARE /  PERMANENT (poate ramane si permanent) / ( adica pentru aimbot a doua abatere insemnand 120 de zile) + dupa expirarea banului sa aibe interdictie ca pana acum de 3 luni.

Ca sa ii doara mai tare la suflet se poate ca in cazul in care se merge pe o dublare a banului, la a doua abatere pe langa ban sa ii eliminati din bunuri de pe cont, pentru din punctul meu de vedere daca a doua oara ala foloseste cod nu merita sa se mai bucure de joc. ;)

 

De ce am propus asta? Pentru ca mereu spuneti ca vreti sa scapati de codati, DAR NICIODATA NU CRESTETI SANCTIUNILE PENTRU EI, in schimb bagati actiuni comune ( adica si pentru cei ce nu folosesc) cum ar fi reducerea de sloturi ( am inteles ca reducerea este si pentru faptul ca sunt ganguri mai goale), dar daca doriti sa bagati "groaza" intr-un codat  cresteti sanctiunile pentru ei.

 

PS: Cand ma refer la codati ma refer in special la cei ce joaca cu el pe 100, nu ma deranjeaza sa dau de un codat ce tine codul la 10% ala are bun simt totusi.

 

 

În teorie știu că-ți sună bine ce-ai propus, dar în practică din păcate lucrurile nu mai funcționează așa. Jucătorul din ziua de azi nu mai știe ce sunt acelea consecințe și-l cam doare undeva de sancțiuni, nicidecum la suflet. I-ai dat ban permanent, te trezești cu el de pe un alt cont cumpărat la promoție de pe facebook cu 50 de lei și e înapoi în gang. Sancțiunile mai drastice s-au dovedit în timp a fi la fel de ineficiente ca impunerea celor 20 de ore jucate pentru că mentalitatea jucătorului e total alta :). Trebuie să încercăm să educăm jucătorii de ce nu e bine să folosească coduri și să revină la jocul distractiv, nu să-i bombardăm cu sancțiuni. Să nu mai vorbim despre jucătorii care ar fi banați incorect și care ar avea de așteptat o durată atât de mare să le expire o sancțiune.

 

19 hours ago, MRa1s said:

Daca ati lucra la un Anti-Cheat bun pentru a bloca codurile, sau macar o metoda mai buna pentru a-i bana pe cei care folosesc ar fi super.

 

Din păcate AC pe samp care să blocheze coduri nu există și nu ni se merită să ne mai pierdem timpul să lucrăm la așa ceva. Ne-am pierdut destule resurse și timp încercând să lucrăm la asta.

 

17 hours ago, nicu somoaca said:

Kelton , ar fi bine sa se reduca si numarul de sloturi din departamente deoarece dimineata sunt mai multi copi decat civili , asa va fi mai usor si robul , si secundele la jail ar trebui scazute la w6 no drept de la 3000 macar la 2000

Bafta  

 

Dacă numărul de jucători nu va crește o să discutăm cu liderii să vedem ce putem face.

 

17 hours ago, TLG LiviuC said:

@Kelton, totusi, din moment ce minimul de ore a fost eliminat pentru membri, cu liderii cum rămâne? Cel putin sa fie scazut acest minim de 30 la 20 de ore, deoarece, eu, ca si lider, nu am treaba in joc, mai intru ocazional sa vad ce se petrece in factiune si sa observ cum isi efectuează membrii raportul de activitate, in rest, chiar nu am ce face pe joc, sunt mai activ pe forum/website.

Am propus acum o luna in urma, sau ceva de genul, in acel topic creat de tine la Leader Area, ca sa fie eliminat acest numar minim de ore pentru lideri, dar sa fie înlocuit de o regula ce ar presupune ca liderii sa fie nevoiti sa organizeze 1-2 activitati/sedinte cu factiunea pentru a face ceva cu rost, nu sa se plimbe aiurea (cel putin eu asa fac), pentru a face ore jucate. Însă, nu mi-ai raspuns la sugestie.

 

Poți organiza activități/ședințe și fără să trebuiască să adăugăm noi o regulă care să vă forțeze să faceți asta. Automat cu astfel de acțiuni vei face acele ore necesare dacă altceva nu ai ce să faci în joc. Eu ți-aș sugera să faci și tu o parte din raport dacă vrei să nu te plictisești și chiar nu ai altceva de făcut.

Orele pentru lideri însă nu le vom elimina, cel puțin nu acum. 

 

14 hours ago, AIM iRazor zis DHead said:

Nu pierd deloc nici un aspect important din vedere, si nu inteleg ce treaba au cheat-urile cu ce am zis eu mai sus.. :-?? Crede-ma ca stiu MULT mai bine decat tine multe lucuri despre cheat-uri, si nu neg ca e jenanta situatia la care s-a ajuns, cand cine are setari mai mari castiga intr-un duel. Era vorba de faptul ca jucatorii sunt pedepsiti pentru greselile si incapabilitatea staff-ului, asta voiam sa conturez prin ce am zis. Si avand in vedere situatia la care au ajuns serverele (si chiar toata comunitatea in sine), datorita multor decizii care n-aveau nici un viitor gandit, nu crezi ca ar fi mai bine sa incercam sa construim un rezultat in loc sa facem pur si simplu chestii si sa asteptam sa vedem ce iese? :-? Nu numai in mafii e genul ala de jucator, iti zic din experienta, ala e "jucatorul tipic de sa-mp" ;))

 

Noi ne asumăm partea de vină, însă ar trebui să și-o asume și jucătorii care joacă cu coduri. E copilăresc să dai vina doar pe staff pentru că nu există resurse mai multe ca să se ocupe mai eficient de codați când de fapt problema pornește de la jucătorii care folosesc codurile. Știu că atunci când vine vorba despre o astfel de problemă cauza ei poate fi alta în funcție de perspectiva din care o privești.

Te asigur că toate deciziile care au fost luate, au fost gândite pentru viitor și nu pe moment. Problema e că natura umană e atât de imprevizibilă încât o chestie pe care o gândești acum s-ar putea să nu fie bună peste câteva luni. Tot ce putem face e să ne adaptăm după necesități. Noi nu avem statisticieni și date de analiză după care să ne putem lua ca să determinăm probabilitatea ca în următorii ani jucătorilor noștri să le placă ceva anume. Lucrurile sunt mult mai complicate decât ai tu impresia.

 

10 hours ago, Elon Musk said:

Haideti sa transformam si topicul asta intr-unul de hate directionat catre kelton, who's with me?

 

Eu te susțin dacă explici și argumentezi de ce.

 

5 hours ago, SP1KE REGEthau said:

RPG3 se face de ras , sau daca ma gandesc mai bine toata comunitatea B-Zone se face ras si daca te gandesti mai bine voi va faceti de ras , noi vrem doar sa ne distram pe un fucking joc , dar nici asta nu ne permiteti? Ce e asta? Daca nu puteti elimina un exploit care stiu ca e greu de detectat dar atunci cand ati creeat aceasta comunitate stiati si sunt sigur ca stiati ca o sa va confruntati cu asta , si uite in acest moment cum sunteti nepregatiti. Nici macar un amarat de raport optional nu ne oferiti , ce pretentii sa mai avem? Eu sunt intodeauna cu B-ZONE dar in astfel de momente ma face sa ma gandesc SA:MP-ul sau chiar B-Zone-ul daca are o durata in 2018 , odata ce vad ca va preocupati intens de probleme , dar rezolvarea niciodata nu vine , voi stiti ca daca nu v-ati fi ocupat de sex shop-urile acelea si de atunci pana in prezent de un anti-cheat puteati sa opriti codurile 20%? Dar nu , hai sa ne luam dupa FnZ , ne plac sex shop-urile , dupa ce vin pleozii de la scoala trag o l*** pe samp , stii ce zic , Doamne fereste , Kelton , stiu ca e greu dar toti jucatorii de pe B-ZONE sunt nemultumiti de situatia actuala , si daca v-ati pune toti pe treaba , nu numai tu ati detecta easy problema , din cate vad doar tu te ocupi de toate , pentru asta respect , dar pentru restul pace voua. Dar mai consider ca daca ati baga regula in mafii cu minim rank 3 intr-o pasnica s-ar mai potoli lucrurile.

 

Îți las aici ce ți-am lăsat și pe YT la același comentariu:

 

Și noi suntem nemulțumiți de acest exploit iar dacă am fi putut găsi problema am fi rezolvat-o deja, crede-mă. În 2009 când s-a deschis RPG1 nu s-a gândit nimeni că în 2018 o să existe 4 servere de sa-mp și o să apară un exploit care să ne enerveze pe toți la culme. Astfel de lucruri apar în timp, din cauze diferite. E imposibil să te pregătești astăzi pentru un exploit care o să apară peste câteva luni. Rezolvarea problemei nu vine pentru că încă nu am reușit să aflăm cauza. Dacă aflăm cauza putem rezolva și problema. Dacă tu cunoști cauza, te rog să ne anunți și pe noi de ea ca s-o putem rezolva chiar azi.


Sex shop-urile n-au nicio treabă cu FnZ sau cu problemele existente. La fel de bine putea implementa Mastertrap21 aceste Sex Shop-uri și n-ar fi fost nicio problemă. Sunt propuneri făcute de jucători, pe care le găsiți pe forum, și care au fost acceptate spre a fi implementate. N-au cum să fie toate update-urile făcute „epice” ca să zici „wow”. Unele mai sunt și de distracție.


Cât despre anticheat, lucram la așa ceva de ani de zile. Am realizat însă în timp după mii de ore de muncă că momentan, pe sa-mp, e o pierdere de timp să lucrezi la un AC client side. Motivul pentru care e o pierdere de timp e datorat faptului că nu există un AC care să blocheze toate codurile existente. Așa că degeaba adăugăm noi un AC dacă în continuare trec codurile de el și degeaba investim în continuare timp și resurse în asta. Nu știu cât ești de informat, dar și pe comunitățile cu AC (SAMPCAC, care nici măcar nu e făcut de cei care l-au adăugat) se joacă cu coduri în continuare.

Edited by Kelton
Link to comment
Share on other sites

@Kelton Avand in vedere ca serverul trece printr-o pasa proasta, numar de jucator scazut datorita exploit-ului la care se incearca gasirea unei solutii de ce nu se anunta raportul de activitate ca fiind optional pe o perioada nedeterminata? Privind din perspectiva unui membru de factiune care nu are nimic cert pana la apropierea sfarsitului de saptamana daca trebuie sau nu sa faca raportul avand in vedere ca serverul prezinta un lag constant, caderi frecvente si probleme la logare cred ca e putin frustrant.

Link to comment
Share on other sites

22 hours ago, TLG Coolback said:

nu e necesar sa reduceti din slot-urile mafiilor(cel putin pe 4, 20 e destul de ok), mai bine aduceti sanctiuni drastice pentru liderii care-si aduc codati in mafie, nu doar 10  codati = LW. daca se aplica sanctiuni mai drastice = mai putini codati in mafie deoarece exista sansa ca liderul sa-si piarda functia.
puteti adauga, printre alte sanctiuni sau chestii gen, imposibilitatea de a mai aplica in mafii daca exista in log sanctiuni mari. adica: banuri recente, multe warns(3+), mute-uri pt limbaj(aici decideti voi) etc.

 

+1 daca esti de acord cu mn.

Sanctiuni liderilor? Sa va dea voua sanctiuni ca va plimbati cu fly in timp ce sunt waruri.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, South EXTRATERESTRU said:

@Kelton Avand in vedere ca serverul trece printr-o pasa proasta, numar de jucator scazut datorita exploit-ului la care se incearca gasirea unei solutii de ce nu se anunta raportul de activitate ca fiind optional pe o perioada nedeterminata? Privind din perspectiva unui membru de factiune care nu are nimic cert pana la apropierea sfarsitului de saptamana daca trebuie sau nu sa faca raportul avand in vedere ca serverul prezinta un lag constant, caderi frecvente si probleme la logare cred ca e putin frustrant.

 

Problema e că s-ar putea să credem că problemele s-au rezolvat iar atunci când anunțăm rapoarte obligatorii din nou să apară iar aceleași probleme. Voi încerca pe cât posibil să vă anunț din timp când rapoartele sunt opționale. Nu am anunțat de la început de săptămână pentru că speram să rezolvăm problema atunci și să nu mai fie necesar așa ceva. Ulterior n-am mai avut probleme, iar ieri am primit un ddos masiv și de aici au apărut iar probleme. Totuși de alaltăieri și până ieri seara când am primit acel atac care nu cred că a durat mai mult de o oră nu au existat alte probleme și s-a putut juca.

Link to comment
Share on other sites

@Kelton cu regula de micsorare a sloturilor, nu o sa reduci codatii dupa server, ci o sa reduci playerii care nu joaca cu cod. Nu o sa mai aiba loc in mafii pentru ca joaca curat :)

Link to comment
Share on other sites

21 hours ago, AIM iRazor zis DHead said:

Renuntarea la ore e buna, nu toti au timpul necesar sa faca 20 de ore pe luna. Fie din cauza raportului mic, fie din alte cauze. Cu reducerea numarului de sloturi nu inteleg miscarea, n-am fost de acord nici prima oara cand s-a anuntat asa ceva si nu sunt nici acum. Numarul scazut de jucatori nu se datoreaza nici mie, nici lui Jackus, nici lui GigelTractor ala care sta la CNN si da tepe de 5k si nici saracu ala de lv 20 care vrea si el intr-o mafie dar n-are loc, de ce sa suferim noi? Cand erau 1000/1000 seara la waruri, cum se bana? Era acelasi numar de admini, daca nu chiar mai mic uneori, si tot se bana. Invatati adminii sa recunoasca codurile si nu le mai taiati craca de sub picioare celor care o fac. STAFF-ul trebuie restructurat si strategia de repopulare foarte bine definita. Nu pedepsiti jucatorii care n-au nici o treaba cu ce se intampla pe servere. La rapoarte n-am treaba, oricum cine nu vine la war mai mult incurca ;))


Big No-No pentru reducerea sloturilor.

da ce-ai cu mine ma n-am voie sa dau tepe sau ce?

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, TLG LiviuC said:

Deci pentru tine un lider bun inseamna un prunc de 12 ani care sa faca 200 de ore lunar. 

Nu asa se masoara valoarea unui lider, prietene. Spre exemplu, uita-te la factiunea mea, cati rang 4, 5 am; am creat un colectiv unit si asta e tot ce conteaza.

+1 pt tine, lider nota 11, da' tot nu-mi plake Real

Link to comment
Share on other sites

@Kelton, problema aceasta a aparut in urma optimizari? Cred ca mai aveti un backup la server si ati putea sa il bagati pe rpg2 sa vedeti daca server-ul mai primeste restarturi.

Presupun ca s-au modificat multe lini de cod si este foarte greu de gasit problema, daca aceasta vine din gamemode.

Nu exista un server_logs unde spune ce face fiecare jucator in parte?

Edited by South Jomes
Link to comment
Share on other sites

On 19.04.2018 at 3:29 PM, TLG Coolback said:

nu e necesar sa reduceti din slot-urile mafiilor(cel putin pe 4, 20 e destul de ok), mai bine aduceti sanctiuni drastice pentru liderii care-si aduc codati in mafie, nu doar 10  codati = LW. daca se aplica sanctiuni mai drastice = mai putini codati in mafie deoarece exista sansa ca liderul sa-si piarda functia.
puteti adauga, printre alte sanctiuni sau chestii gen, imposibilitatea de a mai aplica in mafii daca exista in log sanctiuni mari. adica: banuri recente, multe warns(3+), mute-uri pt limbaj(aici decideti voi) etc.

 

+1 daca esti de acord cu mn.

Aici iti dau si eu putina dreptate, dar vezi ca in mafii aplica si membrii pe care liderul respectiv nici macar nu-l cunoaste, nu neaparat ca-i aduce el, de exemplu cei de level 20-30 (In situatia de pe RPG1-RPG2.)

 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Kelton said:

 

Problema e că s-ar putea să credem că problemele s-au rezolvat iar atunci când anunțăm rapoarte obligatorii din nou să apară iar aceleași probleme. Voi încerca pe cât posibil să vă anunț din timp când rapoartele sunt opționale. Nu am anunțat de la început de săptămână pentru că speram să rezolvăm problema atunci și să nu mai fie necesar așa ceva. Ulterior n-am mai avut probleme, iar ieri am primit un ddos masiv și de aici au apărut iar probleme. Totuși de alaltăieri și până ieri seara când am primit acel atac care nu cred că a durat mai mult de o oră nu au existat alte probleme și s-a putut juca.

De multe ori, se da restart peste noapte, adica eu mai las cateodata pe sleep peste noapte si imi iau restart, de ex. azinoapte am lasat si nu am luat, desi e perioada asta cu floodurile, si chiar ma asteptam ca pe cand ma uit, sa fie restartat.

Cer si eu atat: Pentru cei ce nu au 50 postarI pe forum, MACAR ODATA, sa lasati topicul cu sugestii deschis pentru toata lumea, fiindca am idei bune si vreau sa le postez, chiar daca nu o sa le adaugati pe toate.

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.