Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Nubia Red Magic este primul (şi probabil ultimul) telefon de gaming al companiei ZTE


South Example
 Share

Recommended Posts

nubia-red-magic-640.jpg?width=640&height

ZTE este în ultimele zile în atenţia publică din cauza restricţiilor pe care le va avea în viitorul apropiat legat de vânzarea de produse care folosesc tehnologii americane, însă momentan, planurile sale pentru lansările următoare nu par să fie afectate. Compania chineză tocmai a anunţat modelul Nubia Red Magic, primul său smartphone de gaming, care va concura, cel puţin în China, cu modelul Black Shark de la Xiaomi şi Razer Phone-ul de anul trecut.

 

Nubia Red Magic este un smartphone de gaming însă doar în nume şi design, acesta fiind destul de „normal” faţă de un smartphone obişnuit. În afară de design-ul său „agresiv”, decorat cu accente roşii şi o bandă de LED-uri RGB pe partea din spate, acesta pare să fie un smartphone high-end fără prea multe briz-brizuri.

 

La nivel hardware, Red Magic este echipat cu un ecran de 6” cu rezoluţie Full HD+, cu rată de împrospătare a imagnii de 60 Hz, spre diferenţă de ecranul QHD la 120 Hz de la Razer. Chipset-ul folosit este modelul de anul trecut de la Qualcomm, Snapdragon 835, în timp ce configuraţiile hardware care vor fi disponibile vor oferi fie 6 GB RAM şi 64 GB stocare, fie 8 GB RAM şi 128 GB stocare. Acumulatorul de 3.800 mAh, care oferă o capacitate peste medie, ar trebui să asigure însă o autonomie ridicată faţă de un smartphone „non-gaming” cu hardware similar.

Componenta foto nu pare să fie foarte importantă, ZTE integrând pe acest model un singur senzor de 24 megapixlei pe spate şi unul de 8 megapixeli pe faţă, probabil modele modeste, fără pretenţii de performanţă de top. Ce este important este ca telefonul să ruleze jocuri video cât mai bine, fiind prezent un software pre-instalat numit GameBoost, care ar trebui să redirecţioneze resurse de la aplicaţiile din fundal spre jocul care este rulat.

 

La un păreţ de 400 de dolari pentru varianta cu 6 GB RAM şi de 475 dolari pentru modelul de top, ZTE ar putea avea succes destul de mare în China cu Nubia Red Magic, unde piaţa de jocuri mobile este extrem de mare. În afara ţării însă, compania nu va mai putea să vândă astfel de modele, bazate pe chipset-uri Qualcomm, iar în curând este posibil să nici nu mai aibă voie să producă noi dispozitive cu astfel de procesoare.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.