Jump to content

Panasonic Eluga I7 debuteaza oficial, cu ecran 18:9 şi asistentul virtual Arbo la bord


South Example
 Share

Recommended Posts

161399.jpg

 

Încă un smartphone Panasonic a debutat în această săptămână pe piața din India, fiind vorba despre Panasonic Eluga i7, terminal care aduce și un asistent vocal alături. Handset-ul se prezintă binișor la nivel de look, ecranul 18:9 având

 

Panasonic a anunţat încă un telefon din seria Eluga, de această dată modelul Eluga I7, care vine cu asistentul virtual Arbo la bord şi un Arbo Hub. Acesta include informaţii legate de ştiri, plăți, rezervări de taxi sau Uber şi este practic un agregator de date utile.

 

Handsetul costă doar 98 de dolari şi vine cu 2 GB RAM, 16 GB stocare şi un ecran de 5.45 inch, cu rezoluţie de 1440 x 720 pixeli. Acest ecran are aspect 18:9 şi sticlă curbată 2.5D. Smartphone-ul se bazează pe un procesor quad core MediaTek MT6737, iar în spate are o cameră de 8 megapixeli cu autofocalizare şi blitz LED. În față găsim tot o cameră de 8 MP şi tot cu blitz LED.

 

Telefonul va sosi întâi în India, apoi în restul lumii pe albastru, negru sau auriu. Cel mai mult impresionează bateria de 4000 mAh, mai ales la această diagonală. Opţiunile de conectivitate includ 4G LTE, Bluetooth 4.1, WiFi b/g/n, microUSB 2.0 şi GPS. Panasonic Eluga I7 are şi senzor de luminozitate, de amprente şi magnetometru. Măsoară 9.25 mm în grosime şi cântăreşte 168 de grame.

 

Ca neajuns e că rulează doar Android 7.0 Nougat, dar la sub 100 de dolari trecem cu vederea acest lucru.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.