Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

[ARHIVAT]Bug sa castigi la barbut.


EliteDirt

Recommended Posts

Nick-ul tau: EliteDirt
Server: Rpg2.b-zone.ro
Descrierea bugului: Este un "bug" care te face sa castigi aproape mereu, daca dai pregatit/nepregatit schimba mana si te face sa castigi de foarte multe ori la barbut, Ar fii bine daca s-ar face o data ce dai accept sa nu mai poti da nepregatit.
Screenshot(s): Se poate incerca.

Link to comment
Share on other sites

Nu te ajuta animurile, dar am testat si eu o chestie, o data fara sa fac si ne dadea win, lose, win, lose si tot asa pana la un moment dat iar cu "bug" Cand am castigat prima data si apoi tot am dat pregatit / nepregatit am castigat incontinu'.

Link to comment
Share on other sites

@EliteDirt Nu e bug, ţine de noroc la barbut în mare parte, poţi să faci şi anim-uri, nu există bug la barbut, dacă nu câştigi şi zici că-s buguri nu te mai duce =)) 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, CedryK YRN said:

@EliteDirt Oare o să ințelegeți și voi vreodată că la barbut nu gâștigi dacă faci animuri si că nu există bug-uri care te fac să câștigi mereu? 

Cam împosibil să fie bug la barbut, e ca în viața reală. Te duci la barbut, dai o mana, apoi renunti, apoi dai iar crezi ca o sa castigi? Sunt sanse 50/50

Link to comment
Share on other sites

Sistemul de generare a unui număr aleator foloseşte strict funcţiile oferite de SA:MP, fără a lua în considerare absolut NIMIC altceva, deci nu are importanţă ce animuri executaţi, ce arme aveţi la voi, ce skin aveţi, cum e vremea afară etc.

Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara.

 

O zi bună.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.