Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Asus va lansa un smartphone sub brandul Republic of Gamers, adresat pasionaţilor de jocuri


South Example
 Share

Recommended Posts

rog.jpg?height=525&width=640

 

Asus va lansa un smartphone sub brandul ROG (Republic of Gamers), adresat pasionaţilor de jocuri.

 

Luând exemplul celor de la Razer, Asus va folosi brandul ROG (Republic of Gamers) pentru a promova un smartphone adresat pasionaţilor de jocuri pe mobil.

 

 

Asociat în mod normal cu periferice, componente PC şi sisteme de gaming complet echipate, brandul Republic of Gamers este unul cu rezonanţă pentru categoria de cumpărători adresată cu noul produs. Însă cei de la Asus îşi fac intrarea într-o nişă de piaţă foarte competitivă, în care găsim şi alte produse ambiţioase ca Razer Phone, ZTE nubia Red Magic şi Xiaomi Black Shark.

 

Specificaţiile nu sunt cunoscute, însă putem paria pe chipsetul Snapdragon 845, întâlnit la Galaxy S9 şi alte modele smartphone high-end de anul acesta. Configuraţia optimizată pentru jocuri de Android ar putea include până la 8GB memoie RAM şi un ecran cu rată de actualizare a imaginii la 120Hz, sau mai mult.

 

Potrivit zvonurilor circulate până acum, primul smartphone creat sub brandul Asus ROG va fi dezvăluit în perioada 5 - 9 iunie la Computex.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.