Jump to content

Google ar putea lansa un Pixel Watch în această toamnă


SQ NoTe
 Share

Recommended Posts

Imagini pentru pixel watch

 

Qualcomm a lăudat zilele trecute noua sa platformă hardware pentru dispozitive de purtat cu Wear OS, însă este nevoie de mai mult decât o listă de specificaţii pentru a convinge publicul să cumpere astfel de dispozitive. Soluţia ar putea veni chiar de la Google, care ar putea lansa în această toamnă, alături de noile smartphone-uri Pixel şi un ceas inteligent din gama Pixel, care să reprezinte un model de referinţă pentru ceilalţi producători.

 

Această informaţie vine din partea lui Evan Blass, care deşi nu are de această dată imagini neoficiale cu dispozitivul, acesta susţine că o sursă de încredere susţine că Google are planuri mari pentru această toamnă. Pe lângă Pixel 3 şi Pixel 3 XL, smartphone-urile sale pe care cel mai probabil că le va produce de acum înainte complet intern, după achiziţia diviziei Pixel de la HTC, compania va prezenta un Pixel Watch, cât şi cea de-a doua generaţie de căşti wireless Pixel Buds.

 

Dacă luăm în considerare că declaraţiile reprezentanţilor Qualcomm referitoare la noile chipset-uri pentru wearables, care spuneau că acestea vor debuta iniţial pe un singur dispozitiv la începutul toamnei şi abia apoi va ajunge la ceilalţi parteneri, nu ar fi ieşit din comun să presupunem că acest dispozitiv va fi Pixel Watch. Google nu a lansat niciodată un smartwatch propriu, iar aceasta ar fi ocazia perfectă pentru a-şi prezenta viziunea proprie asupra acestui tip de dispozitive.

 

Momentan avem la îndemână doar o postare pe Twitter şi cuvântul lui Evan Blass pe care să ne bazăm aşteptările despre Pixel Watch, însă acesta rareori greşeşte atunci când este vorba despre dispozitive neanunţate.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.