Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Merită să folosești steroizi?


zL XannyS
 Share

Recommended Posts

Multi oameni au impresia ca steroizii vor usura lucrurile pentru ei in acest sport dar chestia asta pur si simplu nu este adevarata! Steroizii complica totul! De la dieta, care trebuie pusa la punct si este plina de restrictii, pana la antrenament si odihna, totul se complica enorm! Steroizii nu te vor transforma peste noapte in Power Puff!

 koxolas_hobbiszinten_5.jpg

  • Problema steroizilor in sport este un subiect destul de controversat. Exista doua tabere: unii care considera ca folosirea steroizilor nu implica niciun fel de riscuri si rar apar complicatii medicale. Pe de alta parte, specialistii spun ca steroizii sunt daunatori organismului, mai ales atunci cand nu sunt luati sub prescriptie medicala.
  • Pe langa aceste probleme de natura medicala, asimilarea de steroizi presupune si o chestiune de etica, deoarece este o metoda de trisare si de castigare prin furt a statutului de campion in orice ramura sportiva. Exista multe cazuri similare, cand mari sportivi au fost depistati cu un nivel crescut de testosteron in sange, doze ce nu au putut fi explicate.
  • De asemenea, dozele mari de steroizi cresc presiunea sangvina, reduc colesterolul bun si afecteaza negativ structura miocardului. Aceste efecte negative pot fi diminuate prin exercitiu fizic si o nutritie echilibrata. Foarte rare, insa existente, sunt cazurile cand sportivilor le sunt afectate organele interne din cauza injectarii cu steroizi, fara control medical, "dupa voia fiecaruia".

 

sursa: http://www.doctor.info.ro/steoizii_anabolizanti.html

 

Edited by Reding
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.