Jump to content

Usatîi: "Dacă pierd alegerile din Bălţi, plec din politică"


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Renato Usatîi: DacÄ pierd alegerile din BÄlÅ£i, plec din politicÄ

 

 

 

 

 

Liderul Partidului Politic Partidul Nostru, Renato Usatîi, anunță că dacă candidatul PN la funcția de primar al orașului Bălți va pierde alegerile locale, atunci dânsul va pleca din politica moldovenească. Anunţul a fost făcut aseară, în cadrul emisiunii „Politica cu Nataliei Morari”, de la postul de televiziune TV8.

 

„Pentru noi e important să câștigăm aceste alegeri. Eu am spus, dacă pierdem alegerile în Bălți, cred că ar trebui să plec din politică. Dacă majoritatea cetățenilor sunt cei care vor să se întoarcă înapoi, să-i „penească” de bani în toate întreprinderile municipale, cum a fost până a veni eu la Primărie, dacă nu le convine o primărie transparentă, pentru ce să mai luptăm?

 

Plec și eu cu acei oameni care pleacă zilnic din țară să punem teracota pe aici prin suburbii. Voi lupta atâta timp cât au nevoie cetățenii de această luptă”, a declarat liderul PN.

 

Pe de altă parte, Usatîi crede că dacă alegerie din Bălți vor fi corecte, atunci candidatul Partidului Nostru va câștiga.

 

De asemenea, Renato Usatîi consideră că la momentul actual candidatul Nicolai Grigorişin are mari şanse să câştige din primul tur alegerile noi din municipiul Bălţi. Aceasta dacă va fi lăsat până la urmă în cursa electorală. Renato Usatîi nu exclude că acesta ar putea fi exclus pe ultima sută de metri din campania electorală.

 

 

SURSE: UNIMEDIAAdevărulIPNRealitatea.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.