Jump to content

FIFA 18 - update-ul FIFA World Cup 2018, disponibil acum


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

FIFA 18 - update-ul FIFA World Cup 2018, disponibil acum

 

 

Electronic Arts a confirmat disponibilitatea imediată a update-ului gratuit 2018 FIFA World Cup pentru FIFA 18, încercând sa ofere experienţa completă a Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia 2018. Cu această ocazie a fost lansat şi un nou trailer pentru acest update, pe care îl puteţi viziona mai jos.

 

În 2018 FIFA World Cup, jucătorii pot controla toate cele 32 de echipe naţionale calificate la turneul final din Rusia, din faza grupelor şi până în finala de la Moscova. De asemenea, aceste echipe naţionale complet licenţiate pot fi folosite şi în alte moduri de joc, cum ar fi Online Friendlies şi Online Tournament. Nu în ultimul rând, sunt incluse toate cele 12 stadioane pe care se vor juca meciurile din Rusia, precum şi grafica oficială ce va fi folosită în transmisiile TV de la turneul final.

 

Nu lipseşte nici FIFA World Cup Ultimate Team, care aduce un sistem de "chemistry" revizuit, cu elemente dinamice influenţate de partidele propriu-zise de la Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Din acest mod de joc nu lipsesc FIFA World Cup Icons, fotbalişti legendari care au scris istorie la precedentele ediţii ale turneului final.

 

Update-ul 2018 FIFA World Cup pentru FIFA 18 este disponibil acum, în mod gratuit, pentru ediţiile de PlayStation 4, Xbox One, PC şi Nintendo Switch ale jocului.

 

 

go4it.ro

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.