Jump to content

O schiță nouă cu viitorul Audi Q8: SUV-ul constructorului german debutează în 5 iunie


South Example
 Share

Recommended Posts

795862l-610x390-b-b7126f61.jpg

Audi a publicat o nouă schiță cu viitorul Q8. SUV-ul producătorului german va fi prezentat oficial în 5 iunie în cadrul unui eveniment din China.

 

Audi continuă campania de marketing dedicată viitorului Q8.Până acum, nemții au publicat câteva schițe oficiale cu viitorul SUV, dar și trei episoade din cadrul seriei video "#Q8Unleashed".

974901l.jpg?ts=1527837611

Schița pregătită de constructorul german nu oferă surprize majore, întrucât designul SUV-ului este asemănător cu cu cel pe care l-am admirat deja pe conceptele Q8 și Q8 Sport. Zona frontală este dominată de o grilă de dimensiuni generoase, capota integrează nervuri bine conturate, iar blocurile optice completează aspectul agresiv.

607231l.jpg?ts=1527837611

Seria "#Q8Unleashed" prezintă aventurile cuplului format din Sandra și Quentin, iar în cadrul clipurilor video există și o serie de cadre care scot la iveală detaliile viitorului Audi Q8.

 

 

Viitorul SUV pregătit de constructorului german va miza pe arhitectura MLB Evo, platformă pe care în prezent sunt produse și Lamborghini Urus, Bentley Bentayga sau Volkswagen Touareg. Lansarea noului Audi Q8 este programată pentru 5 iunie în China.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.