Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Razer dezvăluie noi laptopuri pentru gaming din gama Blade


Recommended Posts

Razer, un producător bine cunoscut în rândul pasionaţilor de jocuri PC, anunţă lansarea unei noi generaţii de portabile pentru gaming. Noul model Razer Blade vine cu un ecran de 15.6", procesor Intel Core i7 8th gen şi o placă video relativ performantă, care integrează tehnologia NVIDIA Max-Q.

Razer, un producător bine cunoscut în rândul pasionaţilor de jocuri PC, anunţă lansarea unei noi generaţii de portabile pentru gaming. Noul model Razer Blade vine cu un ecran de 15.6", procesor Intel Core i7 8th gen şi o placă video relativ performantă, care integrează tehnologia NVIDIA Max-Q. razer-blade-2018-33.jpg?width=640&height

 

 Noua serie Razer Blade 2018 se face remarcată prin schimbări importante de design. Astfel, cel mai  compact model din serie reuşeşte să pună un ecran de 13.3” într-o carcasă cu dimensiuni comparabile modelului de 12” lansat anul trecut. Totodată, modelul de 15.6” este cel mai compact laptop de gaming din categoria sa. Din punct de vedere estetic, designul cu mai puţine elemente de decor dă un aspect curat, pe carcasa din aluminiu vopsit negru-mat ieşind în evidenţă doar lo go-ul Razer iluminat folosind o nuanţă de verde intens şi tastatura RGB.

Cumpărătorii vor avea de ales între modele cu ecran 1080p şi rată de refresh la 60Hz sau 144 Hz, până la ecran 4K si acoperire 100% a spectrului de culoare RGB. Tot opţional, portabilele vor putea fi echipate şi cu interfaţă Touch. Din păcate , de pe lista dotărilor lipseşte tehnologia G-SYNK.

Touchpad-ul cu două butoane a fost înlocuit cu o versiune mai spaţioasă, având tastele integrate sub suprafaţa tactilă şi suport pentru tehnologia Windows Precision Touchpad.

razer-blade-2018.png?height=427&width=64

 Spre deosebire de seriile anterioare, noile modele Razer Blade pot fi îmbunătăţite de utilizatori prin adăugarea sau înlocuirea dispozitivelor de stocare cu interfaţă M.2, respectiv suplimentarea memoriei RAM.

Procesorul instalat este modelul hexa-core i7-8750H, capabil să atingă până la 4.1GHz în modul boost.

În funcţie de bugetul disponibil, laptopurile Razer Blade pot fi echipate cu 256GB sau 512GB spaţiu de stocare, 16GB memorie RAM şi placă video NVIDIA GTX 1060 sau GTX 1070.

Opţiunile pentru conectivitate acoperă formatele Thunderbolt 3, Mini DisplayPort şi HDMI. Pentru periferice mai sunt disponibili trei porturi USB 3.1 Type-A. Acumulatorul cu o capacitate de 80Whr este alimentat folosind un conector cu design proprietar, optimizat pentru încărcare rapidă.

Preţurile pornesc de la 2199 dolari (GTX 1060, 512GB SSD) şi pot ajunge la 2899 dolari în cazul versiunii de top, cu ecran 4K, accelerator GTX 1070 şi SSD de 512GB.

 

Sper ca acest subiect nu a mai fost postat, Un UPVOTE daca ti-a placut

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.