Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Days Gone - dată de lansare, trailer şi imagini noi


 Share

Recommended Posts

Days Gone - dată de lansare, trailer şi imagini noi

 

Chiar înainte de weekend-ul ce va da startul E3 2018, Sony Interactive Entertainment a făcut un anunţ special, dezvăluind astfel data de lansare pentru Days Gone, unul dintre cele mai aşteptate titluri exclusive pentru PlayStation 4. Astfel, jocul produs de Bend Studio va fi disponibil începând cu 22 februarie 2019, anunţul fiind însoţit de un nou trailer pentru Days Gone, alături de o selecţie de imagini noi din joc.

 

Days Gone este un joc action/adventure open world. Acţiunea are loc la doi ani de la o pandemie globală care a ucis majoritatea populaţiei, transformând milioane de supravieţuitori în ceea ce producătorii numesc Freakers, creaturi fără gândire proprie, care se deplasează, acţionează şi se hrănesc în grupuri mari.

 

Personajul principal din Days Gone este Deacon St. John, un membru al găştii de motociclişti Drifters, un vânător de recompense care preferă să-şi asume numeroase riscuri în detrimentul vieţii relativ liniştite oferite de taberele în care trăiesc ultimii oameni neafectaţi de boală.

 

Trailer-ul de mai sus dezvăluie noi ameninţări: urşi, pume şi corbi contaminaţi, precum şi o nouă grupare de oameni inamică, Rest In Peace sau R.I.P., un cult ce venerează Freakers şi se îmbracă asemănător cu aceştia.

 

Days Gone este aşteptat pe 22 februarie 2019, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

Days Gone

Days GoneDays Gone

go4it.ro

Link to comment
Share on other sites

@Dan M Salut vreau sa te informez ca ai incalcat urmatoarea regula: 1.1. Posturile care conţin doar un cuvânt sau au mai mult de 3 emoticon-uri vor fi sancţionate cu avertisment verbal la prima abatere şi 1 punct de warn la cea de-a doua abatere. Sancţiunea poate urca în funcţie de numărul de abateri şi/sau de gravitatea faptei.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.