Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Gabriela Firea, huiduită pe Arena Naţională


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Imagini pentru firea huiduita

 

 

 

 

 

Primarul Gabriela Firea a venit pe scena amplasată pe Arena Națională pentru a-i acorda Simonei Halep cheia orașului și o distincție, după trofeul obținut la Roland Garros.

 

Momentul a fost însă unul extrem de neplăcut pentru Gabriela Firea. În momentul în care a prezentat premiul, publicul a început să o huiduie copios, fără încetare.

 

După acest moment, Gabriela Firea a mai stat pe scenă doar câteva secunde, după care a plecat rapid de pe gazon. Ulterior, aceasta şi-a dezactivat pagina de Facebook.

 

Imediat, Simona Halep a ținut un discurs, iar atmosfera s-a schimbat radical: publicul a aplaudat-o îndelung pe sportivă și i-a scandat numele încontinuu.

 

 

SURSE: ProTVLibertateaHuffRomânia TVPS NewsReplicaRealitateaAntena 1Cătălin TolontanZiua VecheCurentulMagna NewsPagini RomâneştiZiarul de VranceaDAC NewsCap LimpedeCurierul Naţionalatac la persoanăRevista 22vocea.bizPagina de Politică.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.