Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Lucruri esentiale pentru noii parinti de animale


AleCs STN
 Share

Recommended Posts

Lucruri esentiale pentru noii parinti de animale

   Daca esti gata sa adopti un animal de companie probabil ca deja stii lucurile de baza pe care trebuie sa le cumperi. Probabil ca ai un shopping list ce include: mancare, castroane, jucarii, etc. Desi ai nevoie de aceste lucruri esentiale mai sunt si alte lucruri care daca le-ai avea cu siguranta te-ar face mai fericit . Nu te simti presat sa le cumperi acum pe toate. Poti sa le iei pe toate in timp in functie de cum iti permite bugetul.

Protectie pentru scaunul din spate al masinii

protectie scaun masina

 

   Daca ar fi sa cumperi doar un singur lucru atunci acesta sa fie protectia pentru scaunul din spate al masinii. Iti vei fi dorit sa il ai de prima data cand vei vedea urme de labute peste tot dupa o plimbare in parc intr-o zi ploioasa. Protectia pentru scaunul din spate ideala ar fi bine sa formeze o baricarda intre scaunele din fata si cele din spate. Astfel blanosul tau nu va simti nevoia sa topaie din fata in spate printre scaune.

Peria pentru ingrijirea blanii

perie blana

 

   Nu cumpara o perie pentru blana in functie de promotia din magazin sau daca arata sau nu „cool”. Motivul pentru care sunt atatea modele de perii este ca ele sunt facute pentru tipuri diferite de blana. Cainii cu blana scurta au nevoie de perii dese(bristle) pe cand cei cu blana lunga au nevoie de perii mai rare(wire pin). Anumite rase cu mai multe straturi de blana cum sunt Alaskan Malamutes si Siberian Huskies au nevoie de perii speciale(rake type)

 

brushes

 

rake brush
 

Jucariile Puzzle

jucariile puzzle

 

   Daca e bine sa cumperi mingii, animalute de jucarie sau alte jucarii ce se gasesc de obicei in magazinele de animale de companie, incearca si Jucariile puzzle. Ideea lor este ca poti ascunde in ele diverse treat-uri iar cainele trebuie sa „munceasca” sa le descopere. Iti recomandam urmatoarele puzzle: The Dog Casino, Buster Food Cube, Tug-A-Jug, Paw Flapper, si Orka Jack.

Protectie pentru mobila

protectie mobila

 

   La fel cum iti protejezi masina, protejeaza-ti si mobila din casa. Mai ales primavara si toamna cand afara pamantul este de obicei ud! Astfel vei avea o canapea curata tot timpul si poti scoate protectiile cand nu e nevoie de ele.

SURSA

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.