Jump to content

Cerere .R[e]D - avatar.


Claudiu.
 Share

Recommended Posts

  • Display Name: .R[e]D
  • Doresc: Avatar
  • Link către ultima cerere făcută: forum.b-zone.ro/topic/404583-cerere-red-avatar/?tab=comments#comment-6180884
  • Imagine: https://imgur.com/a/MZlA2Xd
  • Tema: Kurosaki Ichigo - hollow 
  • Text: .R[e]D
  • Dimensiuni: 160x250
  • Alte precizări: Sper ca de data asta sa puneti fix textul pe care-l vreau :)). Multumesc anticipat!
Link to comment
Share on other sites

                                                                                                         @GF Bad Boy

                                                                                                 YSpCsen.gif

Edited by CBN Asasinuuu
Link to comment
Share on other sites

On 6/13/2018 at 7:56 AM, A n d r a said:

z1FC9L1.jpg

Apreciez totusi ca mi-ai facut un avatar si ti-ai luat din timp, dar, serios acum... Asta-i lucrare de designer? Eu pe unde am fost, daca nu respectai ce-ti cere cel care face cererea (textul in cazul asta) sau faceai lucrari in bataie de joc, primeai warn designer. Avatarul asta il faceam si eu de pe site-urile de editare, fara ca macar sa intru in PS. Redimensionarea e facuta aiurea, cat despre efecte... Ce ai bagat acolo? Aproape ca e la fel + blurul ala... ar trebui sa va dati mai mult interesul.. N-o zic din ura, dar serios, asta nu e lucrare nici de un om cu 1 saptamana experienta in Photoshop.

Edited by GF Bad Boy
Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, GF Bad Boy said:

Apreciez totusi ca mi-ai facut un avatar si ti-ai luat din timp, dar, serios acum... Asta-i lucrare de designer? Eu pe unde am fost, daca nu respectai ce-ti cere cel care face cererea (textul in cazul asta) sau faceai lucrari in bataie de joc, primeai warn designer. Avatarul asta il faceam si eu de pe site-urile de editare, fara ca macar sa intru in PS. De redimensionare nu mai zic, e facuta in scarba dupa parerea mea, cat despre efecte... Ce ai bagat acolo? Aproape ca e la fel + blurul ala... ar trebui sa va dati mai mult interesul. N-o zic din ura, dar serios, asta nu e lucrare nici de un om cu 1 saptamana experienta in Photoshop.

Bun. Hai sa iti zic eu cum sta treaba, domnule 'expert' in Photoshop. Lucrarile sunt facute dupa bunul meu plac. Daca EU nu vreau sa-ti adaug tie text ori efecte ce  bat ochiului, nu inseamna ca-s praf, dragul meu. Daca eu consider ca lucrarea arata bine cu / fara lucrurile precizate de tine, atunci tu pana la urma de ce tot esti asa nemultumit? E primul avatar pe care ti-l fac? Nu cred. Chiar te invit ca urmatoarea data daca se vor mai recruta designeri, sa iti faci un mic portofoliu, apoi o aplicatie, sa vad si eu cu cine vorbesc. Chiar imi place cand va vad asa de nemultumiti de munca altuia, e ca si cum vorbiti din perspectiva unora mai experimentati.

Inca ceva, asta ca sa te lamuresc ceva mai mult:

On 26.08.2012 at 7:39 PM, FreeedoM said:

Designerul are dreptul să facă o lucrare după cum consideră el că arată mai bine, să aibă un aspect plăcut. Fiecare element specificat de membru este opțional. Fiecare nemulțumire precum "unde-i textul meu? Nu ești bun de nimic "; "Ce designer mai ești și tu nu-mi îndeplinești toate cerințele?" Nu vor fi trecute cu vederea și topicul respectiv va fi închis.

Altadata chiar te-as ruga sa te vad in actiune, mic expert din umbra. :)

Topic closed.

Edited by A n d r a
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.