Jump to content

NEW - Rapoarte de activitate obligatorii și Waruri de Vară. Detalii aici
Modificări în facțiuni și reguli. Detalii aici

cedryk yrn

Cutremur la naţionala Spaniei! Lopetegui, demis chiar înaintea startului Mondialului din Rusia! "Transmitem un mesaj ferm!". Discursul de adio al antrenorului

Recommended Posts

lope.thumb.jpg.e4cea94d067c10ef907de043fd20cf45.jpg

 

Julen Lopetegui se confruntă cu un scandal uriaş iscat în jurul său după ce a fost anunţat ca noul antrenor al lui Real Madrid, începând din sezonul viitor. Oficialii Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF) au intenţionat să-l demită pe fostul portar şi doar intervenţia vestiarului a făcut ca acesta să rămână în funcţie, scrie Marca.
“Jucătorii echipei naţionale au oprit demiterea lui Lopetegui. Antrenorul va rămâne în fruntea echipei naţionale, datorită intervenţiei vestiarului”, susţin jurnaliştii spanioli.
Şefii federaţiei au anunţat o conferinţă de presă fulger. Conform sursei citate, locul lui Lopetegui pe banca naţionalei Spaniei ar putea fi luat de Quique Setien, antrenorul lui Betis.
Julen Lopetegui a fost prezentat drept viitorul antrenor al lui Real Madrid marţi, prin intermediul unui comincat. Fostul portar îl înlocuieşte pe Zinedine Zidane pe banca tehnică a campioanei Europei. Francezul a câştigat trei Ligi ale Campionilor cu Real, un titlu, o Supercupă a Spaniei şi două Supercupe ale Europei.

 

UPDATE 13:13 Julen Lopetegui a fost demis de la naţionala Spaniei. "Am decis să-l concediem. Tot ceea ce am acumulat aici în ultimii ani este şi datorită lui şi trebuie să-i mulţumim. Îi urăm succes în nou aventură!", se arată într-un comunicat oficial emis de federaţia din Spania. "Trebuie sa transmitem un mesaj ferm antrenorilor spanioli", a spus Luis Rubiales, preşedintele Federaţiei din Spania. “Am vorbit cu jucătorii, m-au asigurat ca vor încerca sa câştige Cupa Mondiala alături de noul staff tehnic ”, a spus Lopetegui.
Succesorul lui Lopetegui pe banca naţionalei Spaniei va fi anunţat în zilele viitoare.

 

Cine îl va înlocui?

Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF) l-a demis pe Julen Lopetegui (51 de ani), după ce a acesta a fost anunţat drept viitorul antrenor al lui Real Madrid. Anunţul a venit într-un moment extrem de nepotrivit pentru spanioli, chiar înaintea startului Cupei Mondiale din Rusia. Presa iberică anunţă acum cine îi va lua locul lui Lopetegui pe banca tehnică. Presa spaniolă susţine că tandemul Fernando Hierro - Albert Celades va conduce "Furia Roja" la turneul final din Rusia. Hierro ocupa funcţia de director sportiv al naţionalei Spaniei din noiembrie 2017, iar jurnaliştii spanioli l-au anunţat pe lista posibililor înlocuitori ai lui Zinedine Zidane la Real Madrid.

Hierro şi Celades au jucat ambii pentru Real Madrid. Primul a fost un adevărat pilon de susţinere pentru o perioadă de glorie a Realului, între 1989 şi 2003, în timp ce al doilea a jucat pe Santiago Bernabeu între 2000 şi 2005.

Julen Lopetegui a fost demis, miercuri, de la naţionala Spaniei. Totul a fost o mişcare spontană a federaţiei din Spania, după ce antrenorul de 51 de ani a fost prezentat drept succesorul lui Zidane la Real Madrid, miercuri, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa: click

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×