Jump to content

Discursul lui Messi după debutul ratat la Mondial. Ce spune despre penalty-ul ratat cu Islanda şi "scuza" găsită de selecţionerul Argentinei


cedrykk
 Share

Recommended Posts

lm.jpg.65dadcea9f31f0edf6056bd99e60bbf3.jpg

 

În timp ce debutul lui Cristiano Ronaldo la Cupa Mondială din Rusia a însemnat un hat-trick fabulos în poarta Spaniei, Leo Messi a dezamăgit, a ratat un penalty contra Islandei, iar la finalul partidei şi-a asumat responsabilitarea pierderii celor două puncte importante.
 

La 1-1 în minutul 64, după golurile lui Aguero (19) şi Finnbogason (23), Messi a avut şansa de a-şi aduce echipa în avantaj, dar a executat slab şi a ratat al patrulea penalty din ultimele şapte executate. La finalul celor 90 de minute, starul argentinian a transmis că, din punctul său de vedere, Argentina ar fi meritat să câştige meciul. Apoi, şi-a recunoscut greşeala: "Supărarea rămâne pentru că am fi meritat să câştigăm meciul, însă trebuie să mai îmbunătăţim câteva aspecte. Le sunt recunoscător oamenilor. Am greşit când am ratat penalty-ul, eram conştienţi de nebunia fanilor, am rămas calmi, dar îndureraţi şi supăraţi. Mă simt responsabil pentru că nu am fost capabil să aduc cele trei puncte. Voiam să începem cu o victorie şi am fi meritat mai mult, dar nu se schimbă nimic. Trebuie să câştigăm următoarele două meciuri", a spus Messi, citat de presa internaţională.

Deşi a avut nu mai puţin de 11 încercări de a marca, Messi nu a reuşit să o facă, dar prestaţia slabă nu-l îngrijorează pe selecţionerul Argentinei: "Messi a fost într-o poziţie foarte incomodă, pentru că Islanda a jucat foarte defensiv. Nu a putut găsi spaţiile de care are nevoie. Dar încă avem încredere în noi şi ştim că avem tot ce ne trebuie pentru a reuşi", a punctat Jorge Sampaoli.

După prima etapă, Argentina ocupă locul al doilea în Grupa D, la egalitate cu Islanda. Lider e Croaţia, care a învins Nigeria cu 2-0. Iar vestea proastă pentru "pume" e că al doilea meci din Rusia capătă o importanţă aparte. Pe 21 iunie, la Novgorod, Messi şi colegii lui vor sta faţă în faţă cu Croaţia.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.