Jump to content

Povestea de origine a Joker-ului, cu Joaquin Phoenix protagonist, se va filma în septembrie


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

170328l-640x400-b-e9e21c0b.jpg

 

Cu producția semnată de Martin Scorsese, filmul va fi o poveste tenebroasă despre originile Joker-ului.

 

Filmul despre originile Joker-ului, semnat de Todd Phillips și cu Joaquin Phoenixprotagonist, a devenit o prioritate pentru Warner Bros, cum filmările vor începe în curând. Se pare că filmul va aborda o optică diferită în cadrul universului cinematografic DC, plasându-se undeva în afara firului narativ cunoscut, scrie comicbook.com. După website-ul Omega Underground, filmul este plasat în anii 1980 iar filmările ar putea începe chiar din septembrie, la New York.

 

Dacă proiectul se va concretiza în cele din urmă, va avea o avanpremieră la San Diego Comic-Con, scrie publicația. Cu producția semnată de Martin Scorsese, filmul va fi o poveste tenebroasă despre originile celui supranumit „Clovnul, Prinț al Infractorilor”.

 

Povestea pare inspirată din The Killing Joke, iar în centrul ei este un comediant ratat care, la mijlocul anilor 80, alege o viață de partea greșită a legii atunci când se lovește de eșec după eșec. Scorsese are ceva experiență pe subiect, după ce a regizat în 1982 un proiect similar cu Robert de Niro, King of Comedy.

 

Deși se anunță câteva talente de listă A, filmul vizează un buget modest, 55 milioane de dolari. Există și câteva motive: Joker-ul nu are superputeri care să pretindă grafică CGI intensivă ce să secătuiască un buget. Abordarea ar putea fi de interes, așa că dacă va prinde la public filmul va fi un generator excelenet de profit.

 

Filmul nu e singurul proiect care îl implică pe Joker. O altă producție, tot despre Joker , îl are în centrul său pe Jared Leto, care își reia rolul din Suicide Squad. 

cinemagia.ro

 

Link to comment
Share on other sites

Joaquin Phoenix e printre cei mai buni actori ai generatiei sale, si sunt extrem de entuziasmat sa-i vad varianta de Joker (sa nu uitam ca lumea a crezut ca Heath Ledger e o alegere proasta si uite unde s-a ajuns)

cat despre jared leto.. :-&

Link to comment
Share on other sites

Interesant :-?, sper să iasă ceva frumos gen The Dark Knight, nu cum a fost Jokerul din Suicide Squad :(. Mai ales dacă are la bază The Killing Joke, ar trebui să iasă ceva decent.

Link to comment
Share on other sites

  • uSp locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.