Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Modificari Reguli, Factiuni


Kelton
 Share

Recommended Posts

2 minutes ago, Blue Ady said:

@Kelton reduci sloturile la pd, de acord, dar cand faci ceva cu mandatele de le au toti civilii? Noi ca pd nu mai putem scapa efectiv de ele, nu mai cumpara nimeni sau daca le cumpara le iau foarte ieftin.

Adevarat.. Noi pd-u nu prea ne mai gasim clienti pentru mandatee

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, AleCs AL said:

@Kelton Dacă tot asa, schimbă si regulamentul la sublideri că e aiurea să stai o lună în factiune pentru sublider, liderul oricum aduce pe cine vrea si îl tine la rank 3 după care tot lui îi dă sublider, e doar o pierdere de timp, în plus că, mai ales în factiunile pasnice, intră doar începători cărora nu le poti da functia de sublider pentru că nu stii ce au în cap si nu poti să ai încredere în cineva nou pe server. Dacă acesta stă până la rank 4-5 si dă dovadă de seriozitate si încredere, logic, si liderul îi va acorda functia de sublider. Asa am fost si eu la început, dacă am dat dovadă de seriozitate si implicare în factiune, chiar dacă liderul putea aduce alti sublider, am primit si eu sansa la această functie. 

Tu oricum umbli doar dupa sub lider de ce iti faci viata mai grea?:)))

Link to comment
Share on other sites

 

Renunțăm la controalele calculatoarelor pentru coduri

 

Da, nu vi s-a stricat monitorul, chiar renunțăm la aceste controale. Aceste controale erau utile acum vreo 4-5 ani de zile când codurile erau încă pe la început și puteau fi ușor descoperite. Cu noile coduri însă acest lucru nu mai e posibil și noi, adminii, am fost forțați să recurgem la diferite metode pentru a putea descoperi dacă un jucător deține coduri la presiunea voastră de a ne ocupa de codați. Ei bine, aceste metode au dat anumite rezultate însă totodată au creat o grămadă de probleme și ne-au adus o grămadă de hate. Am realizat că jucătorilor nu le place ca altcineva să le umble prin calculatoare, prin conversații, etc., chit că aceste verificări se făceau pentru a vedea dacă respectivii dețin licențe de coduri sau alte urme incriminatorii cum că ar avea coduri. Mai existau însă diferite situații în care jucătorii erau banați pentru urme vechi de coduri găsite prin calculator, coduri care erau folosite cândva la noi pe servere sau au fost folosite pe alte servere. Cu toate că regulamentul precizează clar că orice urmă de cod se sancționează, jucătorilor nu le convenea acest lucru. Nu toată lumea dorește să-și reinstaleze sistemul de operare ca să scape de urme vechi de coduri și nu toată lumea care avea urme de coduri le folosea la noi pe servere.

 

Sper că am reușit să vă ofer suficiente motive ca să înțelegeți și voi de ce am luat această decizie. Jucătorii se schimbă cu timpul, la fel și mentalitatea acestora cât și a noastră. Trebuie să învățăm să ne adaptăm după nevoile și plăcerile voastre pe cât putem.

 

 

Cum să încerci să scapi de pișcot si floodurile lui in mod silentios =)))

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, El President Hayden said:

@Kelton nu mi se pare o idee buna, asa vor fi multi cu coduri de pe net, si pot juca legit cat de cat cu ele, si asa daca nici controale TW nu vor mai fi, vor juca lejer cu ele.

+Lag nu a mai fost, puteti porni warurile.

Dc sa nu fie buna frt, te  gandesti ca sunt admini care cauta codul in tw in tab ul de start de la windows? Sau stii ca sunt admini care iti dau ban pentru coduri de pe counter-strike?

2 hours ago, Juvinho said:

Eu zic sa se inchida server-ul, codati erau si cu TW si fara. Lipsa de interes se vede oricum. Sugestiile alea pe care le-am facut noi astia unde sunt in pula mea a? Aaa stai ca nu au timp scripterii. Aia sunt platiti sa scripteze, noi suntem platiti/recompentati cu nimic.                                                                                               Astia a lu' awake au facut un server intr-o saptamana si noi scoatem update-uri la 2-3 luni, si alea quest-uri si getgift. Noi jucam cand pica server-ul, noi facem rapoartele, noi tinem in viata server-ul si suntem rasplatiti cu ce? Cu 10 gold la 10 ore jucate in pula mea. Sa jucati voi cu mamele voastre pe server, sa faceti raport cand server-ul pica.                                                                                                    Astea cand se rezolva a? Kelton:"A ca se lucreaza!" Unde se lucreaza? Nu se vede nimic. Stati si beliti pula si asteptati sa vina banii.

Leai ziso de teai kakat pe iei

Edited by Jackus zis va bag in HQ
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Moartea said:

Daca ai cod in pc il folosesti peste tot. Aroganta maxima sa zici ca folosesti pe servere rivale dar nu pe b-zone. Practic dai cartile pe fata si zici ca foloseai cod dar nu aici....sa fim seriosi, cine te crede?

 

Sa nu mai mentionez ca esti excesiv de slab daca folosesti cod in general. 

Cine a zis ca foloseam / folosesc coduri? Ori că aveam strict eu coduri? Mi-am expus doar părerea, cum au făcut si ceilalți de altfel, nu te ambala si trage concluzii pripite. Mersi.

 

 

Link to comment
Share on other sites

În privinţa gangurilor, eu văd doar două soluţii:

 

1. Păstrăm sistemul actual, dar legalizăm toate codurile, ca toţi să pornească cu şansă egală.

2. Schimbăm sistemul şi scoatem warurile. Gangurile ar trebui să îşi câştige influenţa pe turf altfel: vânzarea de droguri, arme, şi astea pe parcursul întregii zile (mă rog, într-o perioadă prestabilită, gen 8-22 sau ceva de genul ăsta). La finalul zilei, cine a vândut mai mult câştigă/îşi menţine turful. Asta ar însemna scoaterea warurilor, din moment ce oricum nu mai e amuzant pentru un jucător curat (şi asta de vreo 3 ani încoace) să meargă la war, ştiind că oricum nu va putea face faţă împotriva codaţilor. Aşa aţi veni şi cu ceva nou faţă de restul serverelor, şi aţi ţine şi membrii de ganguri ocupaţi o zi întreagă, nu doar două ore pe zi.

Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, A n d r a said:

Cine a zis ca foloseam / folosesc coduri? Ori că aveam strict eu coduri? Mi-am expus doar părerea, cum au făcut si ceilalți de altfel, nu te ambala si trage concluzii pripite. Mersi.

 

 

Nu am zis de tine, am zis strict de quote pe care l-ai facut tu. Iar eu mi-am expus parerea despre parerea ta. 

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Kelton said:

ro32.png

 

Dorim să facem niște modificări destul de importante pe servere având ca scop final îmbunătățirea relației adminilor cu voi jucătorii. Am încercat să ținem cont pe cât posibil de tot feedback-ul, pozitiv sau negativ, pe care l-am primit din partea voastră cât și a jucătorilor care au jucat la un moment dat la noi pe servere. Modificările care urmează să le facem le veți vedea puțin mai jos.

 

Înainte de a trece la aceste modificări vreau să vă spun că momentan nu mai am nicio noutate legate de host. În zilele ce urmează am să încerc să vă țin și pe voi la curent cu ceea ce se întâmplă de îndată ce aflu și eu mai multe informații de la Bobo. Până atunci însă rapoartele de activitate vor rămâne opționale, warurile vor rămâne oprite și jucătorii nu vor fi scoși din facțiuni pentru inactivitate până la momentul postării unui anunț pe forum despre rezolvarea problemelor.

 

Reducere Sloturi Facțiuni

 

Deoarece numărul jucătorilor de pe servere a scăzut în timp ce numărul de sloturi din facțiuni a rămas același ca și atunci când aveam pe servere mult mai mulți jucători ca acum, au apărut mai multe probleme care ne-au determinat să luăm decizia de a reduce din sloturile anumitor facțiuni.

 

De exemplu în cazul facțiunilor unde sunt mai multe care se ocupă cu același lucru (departamente, taxi, instructori) e mai greu acum să-și facă un raport complet pentru că toată lumea se bate pe aceeași jucători care acum sunt puțini. Astfel că nu toată lumea reușește să-și facă raportul cu ușurință.

Poate că vă întrebați de ce nu reducem din raport dacă e atât de greu. Dacă am face asta atunci facțiunile ar deveni destul de inutile și simpliste, ceea ce duce în scurt timp la plictiseală și monotonie.

La departamente a mai fost semnalată o altă problemă din rândul jucătorilor care nu fac parte din acestea. Cei care vor să facă activități ilegale precum rob-uri, job-uri ilegale, etc. nu mai pot să facă asta pentru că în secunda următoare vin polițiștii după ei și nu mai au nicio șansă deoarece sunt foarte puțini jucători cu wanted și foarte mulți membri în departamente.

Mai există de asemenea problema umplerii facțiunilor. Există unele facțiuni care stau mereu cu aplicațiile deschise și nu se umple niciodată. Astfel că liderii devin la un moment dat obligați să recruteze jucători mai puțin calitativi în facțiuni doar ca să umple locurile, iar apoi apar nemulțumiri din partea „clienților” acelor facțiuni.

 

Cam acestea sunt motivele principale pentru care am luat această decizie. Am purtat discuții cu Supervizorii, cu Liderii cât și cu alte persoane înainte de a lua aceste decizii. Sloturile facțiunilor mai pot fi ajustate în funcție de ce se va întâmpla în continuare pe servere. Le putem crește la loc dacă cresc și jucătorii. Le mai putem scădea dacă încă sunt prea multe.

 

Pe RPG1:

Ganguri - nu se schimbă nimic.

Departamente - scădem numărul la 40 de membri.

Taxi și Instructori - scădem numărul la 30 de membri.

Paramedici, Tow Truck și News Reporters - scădem numărul la 40 de membri.

Hitmen - nu se schimbă nimic.

 

Pe RPG2:

Ganguri - nu se schimbă nimic.

Departamente - scădem numărul la 40 de membri.

Taxi și Instructori - scădem numărul la 35 de membri.

Paramedici, Tow Truck și News Reporters - scădem numărul la 40 de membri.

Hitmen - nu se schimbă nimic.

 

Pe RPG3:

Ganguri - nu se schimbă nimic.

Departamente - scădem numărul la 25 de membri.

Taxi și Instructori - scădem numărul la 25 de membri.

Paramedici, Tow Truck și News Reporters - nu se schimbă nimic.

Hitmen - nu se schimbă nimic.

 

Pe RPG4:

Ganguri - nu se schimbă nimic.

Departamente - scădem numărul la 25 de membri.

Taxi și Instructori - scădem numărul la 25 de membri.

Paramedici, Tow Truck și News Reporters - nu se schimbă nimic.

Hitmen - nu se schimbă nimic.

 

Precizări importante:

- membrii actuali ai facțiunilor unde se modifică sloturi nu vor fi scoși în facțiune ci fiecare va rămâne la locul său.

- aplicațiile vor putea fi deschise numai când numărul de membri din facțiune ajunge să fie sub numărul maxim de sloturi.

- cei care au aplicat într-o facțiune înainte de reducerea de sloturi iar acum acea facțiune nu mai are locuri disponibile vor fi respinși sau picați la teste dacă nu au fost deja trecuți.

- dacă există jucători pe care îi deranjează faptul că au fost respinși sau picați la teste din cauza acestei modificări sunteți rugați să deschideți un ticket aici https://forum.b-zone.ro/support/ ca să vă ștergem respectivele aplicații/loguri și puteți aplica în alte facțiuni cu aplicațiile deschise.

 

Renunțăm la controalele calculatoarelor pentru coduri

 

Da, nu vi s-a stricat monitorul, chiar renunțăm la aceste controale. Aceste controale erau utile acum vreo 4-5 ani de zile când codurile erau încă pe la început și puteau fi ușor descoperite. Cu noile coduri însă acest lucru nu mai e posibil și noi, adminii, am fost forțați să recurgem la diferite metode pentru a putea descoperi dacă un jucător deține coduri la presiunea voastră de a ne ocupa de codați. Ei bine, aceste metode au dat anumite rezultate însă totodată au creat o grămadă de probleme și ne-au adus o grămadă de hate. Am realizat că jucătorilor nu le place ca altcineva să le umble prin calculatoare, prin conversații, etc., chit că aceste verificări se făceau pentru a vedea dacă respectivii dețin licențe de coduri sau alte urme incriminatorii cum că ar avea coduri. Mai existau însă diferite situații în care jucătorii erau banați pentru urme vechi de coduri găsite prin calculator, coduri care erau folosite cândva la noi pe servere sau au fost folosite pe alte servere. Cu toate că regulamentul precizează clar că orice urmă de cod se sancționează, jucătorilor nu le convenea acest lucru. Nu toată lumea dorește să-și reinstaleze sistemul de operare ca să scape de urme vechi de coduri și nu toată lumea care avea urme de coduri le folosea la noi pe servere.

 

Sper că am reușit să vă ofer suficiente motive ca să înțelegeți și voi de ce am luat această decizie. Jucătorii se schimbă cu timpul, la fel și mentalitatea acestora cât și a noastră. Trebuie să învățăm să ne adaptăm după nevoile și plăcerile voastre pe cât putem.

 

Îmbunătățim relația dintre admini și jucători

 

Ca o continuare la ceea ce am scris mai sus, dacă renunțăm la controale nu înseamnă că nu ne vom mai ocupa de codați. Vor fi acordate în continuare banuri pentru coduri și vom încerca pe cât posibil să acordăm aceste banuri de acum încolo pe dovezi cât mai concrete. Asta înseamnă că 90% dintre persoanele care se uită la dovada respectivă (și care au cât de cât experiență în coduri) să-și dea seama că respectivul are cod. Ne-am săturat să fim acuzați că oferim banuri aiurea pe motiv de silent sau smooth aimbot din cauza faptului că de multe ori se folosesc setări pe low ca să nu se observe codul. Așadar nu vom mai acorda banuri pentru aceste coduri, chiar dacă sunt pe low, cât timp nu le poate observa „oricine” și nu sunt evidente pentru a evita aceste banuri aiurea.

 

Relația dintre admini și jucători s-a stricat în mare parte din cauza presiunii pe care o puneți voi jucătorii asupra adminilor când vine vorba de banarea codaților. Ceea ce nu înțelegeți e că această presiune pe care o puneți asupra lor au dus inclusiv la multiplele banuri pe care le considerați aiurea. Oare ce s-ar întâmpla dacă adminii nu ar mai fi atât de presați să se ocupe de codați sau să dea sancțiuni și să ajute jucătorii?

 

Ca să vă răspund la întrebarea de mai sus, vreau să vă anunț că urmează să modificăm sistemul de /report din joc. Noul sistem va viza punctarea adminilor activi asupra jucătorilor pe care-i ajută și nu asupra banurilor date pentru coduri ca și până acum. Până acum adminii care voiau să fie promovați trebuia să baneze cât mai mulți codați, ceea ce am realizat că nu e tocmai bine și nu ajută la relația dintre admini și jucători. Vom încerca ca după ce implementăm noul sistem de report să ținem cont mai mult de cât de mult ajută respectivul admin jucătorul și nu de câte sancțiuni oferă. Veți vedea și voi în ce constă noul sistem de report când va fi gata sau puțin mai încolo. Acestea fiind zise, sunteți rugați să nu mai puneți atât de multă presiune pe admini să baneze codații dacă doriți ca stafful să se comporte frumos cu voi.

 

Actualizare regulament conturi sparte

 

Urmează să actualizăm regulamentul cu privire la conturi sparte pentru a fi tuturor mai clar că nu răspundem de așa ceva. 99% dintre conturile sparte sunt de fapt conturi împărțite cu alți jucători, aceeași parolă folosită pe alte servere, introducerea parolei contului pe alte site-uri decât ale noastre și așa mai departe.

 

Nu dorim să ne pierdem din timpul nostru și să stăm să facem pe detectivii ca să vedem dacă contul a fost cu adevărat spart, să stăm să returnăm bunuri și să anulăm tranzacții cu bunuri furate. Dacă vă e spart contul trebuie să știți că există o foarte mare șansă să nu-l mai puteți recupera (puteți folosi în continuare sistemul de recuperare cont de pe website), însă sancțiunile pe care le primiți, bunurile pe care le pierdeți și așa mai departe nu vor mai fi șterse/returnate. Învățați să aveți grijă de conturile voastre dacă nu vreți să aveți probleme.

 

Actualizare regulament înșelătorii

 

Urmează să actualizăm regulamentul cu privire la înșelătorii. Acestea apar în 99% din situații din neatenția jucătorului atunci când acceptă un trade sau din lipsa folosirii comenzii /trade. Vom interveni doar în foarte puține dintre aceste situații.

 

Regulă nouă pentru clan owneri

 

În ultimul timp a devenit o modă pentru clan owneri să invite în clanuri jucători cu conturi de level mic de pe care să se folosească coduri ca să-i ajute la cucerirea zonelor de clan. Urmează să actualizăm regulamentul și să adăugăm o regulă prin care acești clan owneri vor putea fi sancționați de către adminii de level 6. Dacă nu reușim să ne înțelegem cu respectivul clan owner să nu mai facă astfel de lucruri îi vom șterge clanul fără a-i returna goldul cheltuit pe acesta.

 

Așadar dacă țineți la clanurile voastre nu încercați să faceți astfel de abuzuri. Regula completă o veți găsi în http://b-zone.ro/rules

 

Cam atât pentru moment. Când vom mai avea și alte noutăți am să revin cu noi anunțuri. Între timp probabil că voi face niște videouri ca să explic ceva mai bine sau să detaliez lucrurile despre care am scris mai sus.

Arata bine

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Jackus zis va bag in HQ said:

Cred ca cea mai buna decizie din 2014 incoace, e asta cu renuntarea la testele TW. Ca tot ziceai tu de relatia buna a adminiilor cu jucatorii in ceea ce ii priveste pe codati, dau un exemplu recent:

     I-am facut post unui baiat MihayKing aka Zeus din Olimp pentru smooth si aim range pe propria dovada dupa cum se vede aici : https://www.rpg.b-zone.ro/players/report/78054 si imi raspunde Bagwell ca e banat, probabil baietii din CT au votat cu PRO legat de codurile pe care le folosea, a 2-a zi l-am vazut debanat, i-am mai facut un post https://www.rpg.b-zone.ro/players/report/78154 si mi-a raspuns Bonzy ca dovezile sunt insuficiente. Ok, am zis sa-i fac un PM noului supervisor legat de aceasta problema https://imgur.com/a/JdMQNPf deoarece il consideram mai experminentat, ok deci sa inteleg din raspunsul lui ca oficial s-au legalizat codurile. Poate te intrebi de ce am pus in discutie aceasta problema insa am vrut sa-ti arat si nu doar tie, ca unora dintre admini pur si simplu nu le pasa ca unii ''zei'' strica bunastarea jocului, sa nu mai zis ca multe persoane iau ban aiurea si astia in care se vede codul evident pe filmare sunt lasati in pace. Asta e si dovada pentru care l-am reclamat : 

@Kelton ar fi bine ca unii dintre admini sa invete ce sunt alea coduri sau de ce nu, sa faca un curs legat de asa ceva, nu iti trebuie ochelari de sudor sa-ti dai seama ca ii fuge tinta astuia, zic si eu.

   @AIM iRazor zis DHead, @Road2Glory ZEW , @Ryz TavyInHQPeViata sunt baietii care pot sa-ti confirme asta.

 

Mi-a placut aia cu ochelarii de sudor =)) Da sa stii ca Romania are sudori premiati la nivel international cu aur :D

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Jackus zis va bag in HQ said:

Cred ca cea mai buna decizie din 2014 incoace, e asta cu renuntarea la testele TW. Ca tot ziceai tu de relatia buna a adminiilor cu jucatorii in ceea ce ii priveste pe codati, dau un exemplu recent:

     I-am facut post unui baiat MihayKing aka Zeus din Olimp pentru smooth si aim range pe propria dovada dupa cum se vede aici : https://www.rpg.b-zone.ro/players/report/78054 si imi raspunde Bagwell ca e banat, probabil baietii din CT au votat cu PRO legat de codurile pe care le folosea, a 2-a zi l-am vazut debanat, i-am mai facut un post https://www.rpg.b-zone.ro/players/report/78154 si mi-a raspuns Bonzy ca dovezile sunt insuficiente. Ok, am zis sa-i fac un PM noului supervisor legat de aceasta problema https://imgur.com/a/JdMQNPf deoarece il consideram mai experminentat, ok deci sa inteleg din raspunsul lui ca oficial s-au legalizat codurile. Poate te intrebi de ce am pus in discutie aceasta problema insa am vrut sa-ti arat si nu doar tie, ca unora dintre admini pur si simplu nu le pasa ca unii ''zei'' strica bunastarea jocului, sa nu mai zis ca multe persoane iau ban aiurea si astia in care se vede codul evident pe filmare sunt lasati in pace. Asta e si dovada pentru care l-am reclamat : 

@Kelton ar fi bine ca unii dintre admini sa invete ce sunt alea coduri sau de ce nu, sa faca un curs legat de asa ceva, nu iti trebuie ochelari de sudor sa-ti dai seama ca ii fuge tinta astuia, zic si eu.

   @AIM iRazor zis DHead, @Road2Glory ZEW , @Ryz TavyInHQPeViata sunt baietii care pot sa-ti confirme asta.

Doar tu vezi cod aici.

 

5 hours ago, Jackus zis va bag in HQ said:

 

 

Link to comment
Share on other sites

By the way, ca o mica sugestie, n-ar fi mai OK sa putem alege intre [/bail] gratis si [/bail] contra cost? Adica...eu sunt in inchisoare dupa ce am avut wanted 2 si vreau sa ies cu plata ca sa pastrez [/bail]-ul gratuit pentru potentialele momente in care sunt arestat cu wanted 5 sau mai stiu eu ce. E doar o parere, nu dau cu paru'.

Link to comment
Share on other sites

Acum toti o sa isi bage renko si toate codurile in PC, de exemplu, sunt unele coduri care doar apesi un buton si se activeaza, unii jucatori din gang-uri ar putea folosii aceasta metoada pentru a face scoruri pe plus, si cand stau adminii pe ei nu fac nimic, dezactivand codul.In rest, totul mi se pare ok din aceasta schimbare, sper ca B-Zone sa devina din nou o comunitate plina de jucatori.

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.