Jump to content

Modificari Reguli, Factiuni


Kelton
 Share

Recommended Posts

Ba coaiemiu nu mai bagati wars cas meciuri la WC la ora aia hai va rog io nu fiti bulangi ca decat sal vad pe gianluca cum face listan doua secunde pe turf mai binel vad pe cristinel tziganu cum da guol

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, TLG Soriin'ROYAL said:

o sa incerc

Daca reusesti sa-mi zici si mie, diverse metode de pe net par sa fie ineficace. Dai un mesaj daca e, un fulger pe tinder acolo cv, vezi tu.

Link to comment
Share on other sites

 Mulțumim pentru informare.

Link to comment
Share on other sites

Chiar imi pare bine ca am scapat de controalele TW, fiindca mi-am descarcat niste moduri POSIBIL ILEGALE, dar nu le folosesc pe SAMP, ci doar pe GTA NORMAL, cu misiuni.
Sunt in Franta, nu prea merge bine internetul, mai ales ca folosesc reteaua FreeWifi, mai intru pe GTA normal, mai fac DM pe PD, etc..
Am niste moduri care imi dau unele "abilitati". gen drive-by ca sofer cu arma pe geam, ca in GTA IV si alte chestii asemanatoare, ANTI-PLICTISEALA...
Repet, acestea nu le folosesc pe SAMP, doar pe GTA NORMAL, pentru distractie.
Mai ales ca am level 95 pe RPG2, nu ma risc :) 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, AT DequaL said:

@KeltonDeci acum e legal sa imi descarc un Troll hack si sa distrug rivalele asa cum faceau si ei cu noi profitand de avantajul ca noi nu puteam face asta? =D>:O

Ești liber să descarci ce dorești la tine în PC.

Link to comment
Share on other sites

Frumos e să lași o funcție la care ai muncit peste 5 luni deoarece contează să dai doar banuri, acum vezi asta, îmi e scârbă. Nu ați schimbat relația dintre admini și jucători. Dacă schimbați niște reguli nu înseamnă că se schimbă și un admin prost care se zice că ''are pile''. Ați face ceva dacă ați fi mai atenți pe cine faceți admini de la helper 2. Asta e părerea mea...mna.

 

Edited by NickLC
Link to comment
Share on other sites

Salut.

Vin si eu cu o propunere catre viitorul update.
In legatura cu orasul SF, biz-urile din acel oras sunt foarte ne-productive, deoarece acel oras nu are un punct anume de atractie si nimeni "nu-i calca pragul". Doar in  cazul in carea aceastia au inceput un jaf bancar. Asta a inceput odata cu mutarea job-ului "trucker".
Biz-urile dar si casele sunt scoase la vanzare la un pret mult, mult mai mic decat valoarea sa reala.
Toti jucatorii se situeaza in orasul LS.
Propun sa adaugati ceva atractiv in acest oras, pentru a fi populat, din nou.

Sper sa gasiti o rezolvare in acest caz.
Multumesc frumos!

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.