Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Trump critică din nou politicile Angelei Merkel în materie de imigraţie


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Imaginea articolului Donald Trump criticÄ din nou politicile Angelei Merkel în materie de imigraÅ£ie/ Statele Unite nu vor deveni "tabÄrÄ de imigranÅ£i"

 

 

 

 

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a criticat din nou, luni, politicile Guvernului Angela Merkel în materie de imigraţie, pe fondul tensiunilor dintre formaţiunile Uniunea Creştin-Democrată (CDU) şi filiala bavareză Uniunea Creştin-Socială (CSU).

 

"Oamenii din Germania se ridică împotriva liderilor în contextul în care imigraţia afectează coaliţia deja fragilă de la Berlin. Infracţionalitatea este în creştere în Germania. A fost o mare greşeală să fie primiţi în Europa milioane de oameni care au schimbat atât de puternic şi de violent cultura continentului!", a afirmat Donald Trump luni prin Twitter.

 

Preşedintele Donald Trump a anunţat luni seară că nu va permite ca Statele Uite să devină "tabără de imigranţi", în contextul în care Administraţia de la Washington este criticată dur pentru că a separat copiii imigranţilor de părinţi la frontiera cu Mexicul, informează site-ul agenţiei Reuters.

 

"Statele Unite nu vor fi tabără de imigranţi, nici complex pentru adăpostirea refugiaţilor. Nu vor fi. Dacă vă uitaţi la ce se întâmplă în Europa, la ce se întâmplă în alte locuri, noi nu putem permite să se întâmple aşa ceva în Statele Unite, nu sub conducerea mea", a declarat Donald Trump.

 

Preşedintele SUA a criticat în mai multe rânduri politicile în materie de imigraţie ale cancelarului Angela Merkel.

 

 

SURSE: MediafaxAdevărulRadio România ActualităţiHotNewsLibertatea.

Link to comment
Share on other sites

Sunt de partea lui Trump legat de subiectul asta, poate nu este moral dar în primul rând trebuie sa aperi interesele țării tale și după te poți gândii și la alți oameni, chiar daca acei oameni sunt pe marginea prăpastiei. 

Lumea e o junglă, dacă nu o poți controla, se dezlănțuie.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.