Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Suferă animalul tău de companie când pleci în vacanță?


AleCs STN
 Share

Recommended Posts

Suferă animalul tău de companie când pleci în vacanță?

Pentru iubitorii de animale, comunitatetea iubitorilor de câini, comunitatea iubitorilor de pisici sau alte suflete care ne fac să zâmbim când petrecem timp cu ele, plecatul în vacanță e o adevarată provocare. Cum te poți bucura de zilele libere de concediu dacă știi că dragul tău patruped va avea câteva zile neobișnuite pentru el? Citește recomandările specialiștilor în articolul nostru!

Ce se intamplă cu animalul tău de companie când pleci în vacanță? 

În momentul în care animalul de companie schimbă locul în care trăiește, acesta poate da semne de anxietate, lipsa poftei de mâncare, stres, sau apatie. De exemplu,  în cazul pisicilor este recomandat de către specialiști ca acestea să nu fie lăsate nesupravegheate, iar spațiul ideal pentru ele este într-o casă.  Singurele pisici care se descurcă singure și fără multă atenție sau grijă sunt cele crescute libere la ferme, în curte sau pe stradă.

 

caine-care-asteapta

 

În cazul câinilor, recomandările rămân valabile însă se recomandă o mai mare atenție pentru că aceștia trebuiesc plimbați, chiar și de 3 ori pe zi, plus că au nevoie de mișcare de minim jumătate de oră. De asemenea, o atenție deosebită se recomandă și în cazul alimentației, câinii și pisicile au regimul lor special, care nu este deloc asemanator cu al nostru, un exemplu este ciocolata, toxică atât pentru  câini cât și pentru pisici.

 

Prima este desigur să il lași în grija unui prieten, însă acesta are nevoie de câteva zile de acomodare pentru a-i crea un sentiment familar când acesta are grijă de el. Apoi ce te faci dacă nu ești sigur că acesta respectă întocmai ce i-ai spus. Plus, că acesta va petrece cam toata ziua singur și fără companie în afară de timpul în care este vizitat și hrănit.

O alta variantă

O alta variantă sunt hostelurile, hotelurile pensiunile pentru caini sau pensiunile pentru pisici, însă acestea sunt scumpe,  departe de oraș, iar prietenul tău necuvântător s-ar putea să sufere dacă o să stea închis într-o cuscă pentru multe zile la rând.

Soluția pe care ți o prezentăm este Pet Sittingul.

Pet Sittingul este o activitate cunoscută de mult timp în S.U.A și Europa, iar în România oficial noi suntem printre primii oferă acest serviciu. Pet-sitterul  este acea activitate în care o personă cu dragoste pentru animale  acceptă să aibă în grijă pentru câteva zile sau atât cât timp este nevoie, de animalul tău de companie. Selecția pe pet-me.ro este riguroasă și alegem atent persoanele care doresc să ofere acest serviciu, iar apoi selecția se face încă o dată de către stăpân în momentul în care alege Pet Sitterul.

SURSA

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.