Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Dragnea, condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

11098480?author=ALEX+MICSIK+%2F+AGERPRES+FOTO

 

 

 

 

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare în dosarul DGASPC Teleorman în legătură cu angajarea în această instituţie a două persoane care de fapt lucrau pentru organizaţia PSD. Decizia nu este definitivă.

 

Pedeapsa de 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare, pentru instigare la abuz în serviciu, a fost contopită cu pedeapsa de 2 ani cu suspendare primită în dosarul "Referendumul".

 

Instanţa a anulat suspendarea executării din dosarul "Referendumul", rezultând o pedeapsă finală de 3 ani şi 6 luni cu executare.

 

Decizia de condamnare a fost luată de doi dintre cei trei judecători ai completului. Al treilea a votat pentru achitare.

 

Pe de altă parte, Dragnea a fost achitat pentru acuzaţia de instigare la fals intelectual.

 

 

SURSE: AGERPRESMediafaxProTVDigi24Antena 3stiripesurse.roAdevărulziare.comCapitalLibertateaEvenimentul ZileiAntena 1România Liberăg4media.roCotidianulB1jurnalul.roGândulRealitateaHotNewsPress OneZiarul FinanciarZiarul de IaşiAlba24ReplicaRadio România ActualităţiRevista 22eBihoreanulEurActivMonitorul de ClujUnireaTurnul SfatuluiInfo IaşiOrtodoxINFOGorjDominoloon.roGraiul SălajuluiRomânia TVCunoaşte lumeaPublikaNewMoneyComisarulbursa.roOpiniaTribunaAgoraUNIMEDIATelegrafPS NewsŞtiri de Argeşmoney.roBanatul AziRepublicaTimpulGazeta OltuluiArqGazeta de Clujvremea nouăjurnalmm.rorepublika NEWSbewoman.netŞtiri de ClujRomânia CuratăBitpressZiarul PrahovaCurentulEvenimentulNova TVOpinia TimişoareiUniversul argeşeanRăcnetul MuntenieiSecunda TVReplica - INFO HDZiarul de Vranceaele.roLive AradŞtiri din BucovinaObiectiv de SuceavaSibiu 100%Monitorul ExpresAmprentaGazeta de DoljPagini RomâneştiRadio Europa Liberănoi.mdMesagerul de Sibiuatac la persoanăObservatorul NaţionalDeutsche WelleBotoşani Expressvestea.netArdeal NewsRealitatea OltuluiMagna NewsSpecial Aradziarmm.ro3:dotsProfitFăcliaHuffOrangebuzau.netZiarul ArgeşenilorTransilvania 365Business CoverCetinOra de SibiuDC NewsTRACKNEWSSputnikobiectiv.infoCriteriul FinanciarActive NewsMonitorul JustiţieiVocea BasarabieiGhidul Arădeanvbe.roDeşteptarea.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.