Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Argentina - Capat de drum pentru unii jucatori?


 Share

Recommended Posts

 

 

Imagini pentru argentina croatia

Anunt incredibil dupa umilinta de la Mondial: pana la 10 jucatori vor sa se retraga din nationala Argentinei dupa turneul final. Unul dintre acestia este Leo Messi.

 

Umiliti de croati la Mondial, argentinienii pot ramane fara o echipa intreaga. Presa sudamericana scrie ca pana la 10 fotbalisti intentioneaza sa se retraga dupa turneul final.

 

Visul argentinienilor de Mondial, ultimul pentru Messi, pare spulberat. Sudamericanii au fost invinsi cu 0-3 de Croatia si au nevoie de o minune pentru a mai prinde optimile Cupei Mondiale.

Pe langa eliminarea prematura care se prefigureaza, Argentina poate ramane dupa turneul final si fara o echipa intreaga!

Presa din America de Sud scrie ca pana la 10 jucatori s-ar putea retrage din nationala condusa in prezent de Sampaoli dupa turneul final din Rusia.

 

Leo Messi, care va implini 31 de ani, s-ar putea retrage definitiv, dupa ce a avut deja o tentativa de a renunta la nationala.

 

Alaturi de Messi, Kun Aguero, Di Maria, Mascherano, Higuain, Rojo, Banega, Caballero, Biglia si Mercado pot spune "adio" nationalei.

Cu exceptia lui Rojo si Banega, toti ceilalti jucatori au 30 de ani sau mai mult.

 

Sursa

Edited by South Smith
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, South Smith said:

Alaturi de Messi, Kun Aguero, Di Maria, Mascherano, Higuain, Rojo, Banega, Caballero, Biglia si Mercado pot spune "adio" nationalei.

Sunt nume mari, totusi, vorbim despre jucatori faimosi. Dupa parerea mea este doar o situatie de moment, sunt cu siguranta demoralizati din cauza insucceselor, insa isi vor reveni odata cu prima victorie. Cel putin asta sper, chiar nu imi imaginez un mondial fara o Argentina de la care sa ne asteptam spectacol.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.