Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ar fi lovitura verii! 180 de milioane de euro pentru Marco Asensio. Cine a făcut oferta


cedrykk
 Share

Recommended Posts

asensio.thumb.jpg.afdc2b8c1a857ed5fd8d991c49cf6a25.jpg

 

Marco Asensio (22 de ani) poate fi protagonistul unui transfer fabulos în această vară. Jurgen Klopp (50 de ani) pune pe masă nu mai puţin de 180 de milioane de euro în schimbul mijlocaşului ofensiv "blindat" de Real Madrid cu o clauză de reziliere astronomică. Potrivit presei internaţionale, tehnicianul german de pe Anfield e un mare fan al lui ASensio, pe care a încercat să-l aducă la Liverpool şi vara trecută, iar în această perioadă de mercato vrea să dea asaltul pentru semnătura fotbalistului aflat cu naţionala Spaniei la Cupa Mondială din Rusia. Cum Real Madrid i-a prelungit înţelegerea până în 2023 şi i-a fixat o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro, rimele informaţii vorbesc despre o ofertă de 180 de milioane de euro a englezilor!
În vârstă de doar 22 de ani, Asensio e cotat la 75 de milioane de euro de site-ul transfermarkt.de, iar în sezonul trecut, în care a câştigat din nou Liga Campionilor, a jucat în 53 de meciuri şi a marcat de 11 ori.
Asensio a ajuns pe Santiago Bernabeu în 2015, de la Mallorca, galacticii plătind doar patru milioane de euro în schimbul său. A urmat drumul clasic al jucătorilor tineri spanioli, a fost împrumtat la Espanyol, unde a fost antrenat de Costel Gâlcă, şi a revenit în capitala Spaniei în 2016.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.