Jump to content

Kroos ţine Germania în viaţă. Nemţii au scos colţii în repriza secundă.


cedrykk
 Share

Recommended Posts

kroos.thumb.jpg.06c288cfb17cb9f14a0ce468c1396a8c.jpg

 

Germania - Suedia 2-1 (Reus 48, Kroos 90+5 / Toivonen 32)

 

Suedia a fost la un pas de a declanşa un nou”cutremur” la Cupa Mondială din Rusia. Germania s-a arătat greu de învins în repriza secundă, după o primă parte în care a părut vulnerabilă, iar nordicii au prins curaj odată cu golul lui Toivonen. Low a fost nevoit să epuizeze o schimbare încă din prima repriză, înlocuindu-l pe Rudy cu Gundogan. Cu 75% posesie şi 322 de pase reuşite, ”Die Mannschaft” nu a reuşit să găsească drumul spre gol în prima repriză. Singura fază periculoasă a trupei lui Low fiind cu Reus şi Wagner în prim plan. Jucătorul Borussiei Dortmund a trimis o minge în centrul careului, dar vârful de 22 de ani a ratat întâlnirea cu balonul, urmând să fie trimis în corner de un fundaş suedez. Ocaziile periculoase au fost de partea suedezilor, Toivonen a deschis scroul în minutul minutul 32, după ce a fructificat o pasă perfectă a lui Claesson, şi i-a executat pe Neuer şi pe Rudiger, care a încercat să blocheze şutul, cu o scăriţă, care s-a oprit în plasa porţii germane. Berg putea majora diferenţa nordicilor la ultima fază a meciului, cu o lovitură de cap, respinsă eroic de Neuer. 

 

Cu victoria din această seară, Germania este ”la mâna ei” pentru calificarea în optimi, astfel că în cazul unui succes în ultima etapă, cu Coreea de Sud, Germania îşi asigură, în proporţie de 100%, calificarea în optimi, şi poate ”sparge” o tradiţie veche de două sezoane a Copei del Mundo. Predecesoarele Italia şi Spania au părăsit competiţia încă din faza grupelor în sezoanele în care au pornit din postura de campioană en-titre.

 

Germania câştigă trei puncte meritate, după o repriză în care a demonstrat că nu a uitat să joace fotbal, şi a ”spălat” prestaţia modestă a primei reprize, dar şi pe cea din primul meci cu Mexic. 

 

TABEL:

kross.png.0b4d0ca65db7af2ea1f8cd99ee21a42c.png

 

Sursa

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.