Jump to content

Biografia despre „Ferrari contra Ford”, cu Christian Bale și Matt Damon, are dată de lansare


uSp
 Share

Recommended Posts

460503l-640x400-b-ddcffb14.jpg

 

Filmul cu Christian Bale și Matt Damon despre lupta din anii 1960 a lui Ferrari contra Ford este programat pentru premieră în vara lui 2019.

 

Biografia semnată de către James Mangold despre cursa de la Le Mans din 1966, cu Matt Damon și cu Christian Bale, fără titlu deocamdată, va ajunge în sălile americane pe 28 iunie 2019. Inspirat dintr-o poveste adevărată, filmul surprinde rivalitatea între echipele Ford și Ferrari, care a culminat în cursa de 24 ore de la Le Mans din 1966, cea mai veche competiție auto de anduranță.

 

Filmul îi va avea în centru pe inginerii auto americani, conduși de către legendarul proiectant și șofer de curse Carrol Shelby, cărora li se alătură britanicul Ken Miles, căruia Henry Ford însuși i-a cerut să proiecteze o mașină ce să învingă marca Ferrari la Le Mans.

 

Damon îl joacă pe Shelby, iar Bale pe Miles.

 

Pe de altă parte, comedia de acțiune Stuber, cu Dave Bautista și Kumail Nanjiani, va ajunge în sălile americane pe 24 mai 2019. Filmul urmărește aventurile unui șofer de Uber cam nesigur (Nanjiani) care ajunge să urmărească pe un asasin după ce un detectiv dur și experimentat (Bautista) devine pasagerul lui.

 

Animația comică CG Spies in Disguise, cu Will Smith și cu Tom Holland, a fost reprogramată de pe 19 aprilie 2019 pe 13 septembrie 2019. Și Death on the Nile, un sequel la adaptarea semnată Kenneth Branagh (Fox) a romanului Agathei Christie Crima din Orient Express, a fost reprogramat de pe 8 noiembrie 2019 pe 20 decembrie 2019.

 

cinemagia.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.