Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Câini celebri pe net


AleCs STN
 Share

Recommended Posts

Câinii sunt cei mai buni preteni ai omului, și cei mai amuzanți. De cele mai multe ori, ne surprind cu tot felul de talente speciale și ne arată că necuvântătoarele se bucură de lumea înconjurătoare mai mult decât noi. Ei ajung  faimoși prin intermediul stăpânilor care filmează.  Iată un top al celor mai amuzanți câini de pe youtube.

# 1 Tillman – Bulldog-ul care se dă cu skate-ul

caine faimos

 

Tillman Cainele cu skate-ul

Tillman bulldog-ul englez a ajuns faimos pe internet după ce a apărut pe youtube în skatepark. Orice câine poate sta pe placa de skate împins de stăpân, dar Tillman se dă singur.

Uite-te la el ce simpatic este https://www.youtube.com/watch?v=fLclGPr7fj4

#2 Denver – câinele vinovat

caine vinovat

 

Denver cainele vinovat

Denver este un Labrador auriu care a impresionat publicul prin sentimentul de vinovăție exprimat printr-o față amuzantă. Stăpânul lui a descoperit că Denver a devorat mâncarea pisicii prin intermediul expresiei lui.

https://www.youtube.com/watch?v=B8ISzf2pryI

#3 Fenton

Fenton - Cainele care alearga cerbi

 

Fenton – Cainele care alearga cerbi

Fenton este al doilea labrador din listă ! El a devenit faimos deoarece a fost surprins de camera video în timp ce alerga un cârd de cerbi în Richmond Park.

https://www.youtube.com/watch?v=3GRSbr0EYYU

4# Boo cel mai drăguț câine din lume

Boo - cel mai dragut caine

Boo – cel mai dragut caine

 

Boo este unul dintre cei mai faimoși câini de pe internet, o ajunge pe Kim Kardashian  la numărul de fani, aproape 14 milioane liek-uri pe facebook.

Te face să zâmbești? Privește-l aici https://www.youtube.com/watch?v=-ePGMfDkTHo

#5 Mishka Husky-ul vorbitor

Mishka - cainele vorbitor

Mishka – cainele vorbitor

 

Mishka are un vocabular foarte bogat pentru un câine, ea poate spune „Hello”, ”Thank you”, „Bye bye”, „Obama”  și  „I love you”.

SURSA

Edited by uS AleCs
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.