Jump to content

Bug - Misiune Ryder


Zarzare

Recommended Posts

Nick-ul tau: Zarzare
Server: RPG 3
Descrierea bugului: De când cu flood-ul de aseară văd că nu mai merge să faci misiunea la Ryder, cea cu jet pack-ul. După ce ajungi la Area 69 și iei detectorul, nu îți mai apare checkpoint la barcă și apoi la jetpack-ul de sub apă. Am mers eu unde era jetpack-ul și nu îl puteam luam ... treceam fizic prin el. A trebuit să dau /leavemission.
Screenshot(s): https://imgur.com/a/YwPLzfj

Link to comment
Share on other sites

Nick-ul tau: Tupi
Server: RPG2
Descrierea bugului: La misiunea de la Ryder cea cu jetpack-ul dupa ce iesi de la Area51 si te urci in Maverick nu iti pune checkpoint mai departe catre barca din LS, si chiar daca te duci tu la ea si mergi spre jetpack(stiind din minte unde este) nu il poti lua, pur si simplu treci prin el. Am incercat si relog si tot la fel face.
Screenshot(s): 
https://imgur.com/a/Htdl4NS

 

Link to comment
Share on other sites

Scuze atunci, sincer nu am verificat sectiunea inainte sa vad daca a fost deja raportat, insa asta este acum, sa speram ca se rezolva.

Link to comment
Share on other sites

Nick-ul tau: Senaris
Server: RPG2
Descrierea bugului: Nu ma lasa sa iau jetpack iar pe harta nu am punctu' rosu, am incercat sa fac de 2 ori misiunea, insa de 2 ori a facut la fel.
Screenshot(s): 

 

Link to comment
Share on other sites

Nick-ul tau: EdyCodatulThau
Server: RPG3
Descrierea bugului:  Dupa ce iei checkpoint-ul de la baza militara(de la usa acesteia) si iei detectorul nu iti mai apar celelalte checkpoint-uri la barca, respectiv la Jetpack. M-am dus cu barca sa iau Jetpack-ul si nu merge, este considerat ca fiind un obiect ''de decor'', nefiind solid. Adica nu-l pot luat.
Screenshot(s):https://imgur.com/a/Vai1Zxr

Link to comment
Share on other sites

  • Adi007 locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.