Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Interdictii Ganguri/Staff, Banuri Conturi Secundare


Kelton
 Share

Recommended Posts

45 minutes ago, Zamba said:

Eu tot vreau slack pentru lideri si helperi??

Comentariul tau e la fel de relevant ca doamna noastra prim-ministru ;)

20 minutes ago, Alexandru Ioan said:

OK, dar daca am picat recent un test in mafie se mai tine cont de asta sau nu?

N-am cuvinte. Ce treaba au testele de intrare in factiuni cu subiectul de fata? :-??:-??:-??:-??:-??

Link to comment
Share on other sites

@FLoW RPG Si ce? Liderul raspunde? Liderul trebuie sa fie constient, cand baga pe cineva si ia ban pentru coduri, stai tu linistit liderul il stie, daca revine cu alt cont, liderul tot stie ca e ala ce a fost banat, ca nu cu orice cont aplica ii acorda o sansa nestiind cine e pe cont.  Asa e mai bine. 

@Kelton Foarte bine kelton, asa o sa mai atrageti putin playeri, insa o sa fiti nevoiti sa mariti sloturile la mafii iarasi la 40 !

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, South Rolland said:

Aici pun pariu ca te numeri si tu, de-aia faci gura, daca bagi cod te doare undeva de un ban.Lasa ca am meritat functie si am fost respins de multe ori fara interdictie.

Da, ma numar, daca luai si tu un ban pentru coduri acum erai foarte fericit, sunt multi care nu au avut interdictie si nu-si faceau deloc treaba ca helper

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Roby said:

Da, ma numar, daca luai si tu un ban pentru coduri acum erai foarte fericit, sunt multi care nu au avut interdictie si nu-si faceau deloc treaba ca helper

Nu as fi fost fericit, dar era greseala mea si acceptam asta, dar eu nu am avut banuri, sanctiuni de niciun fel si tot nu am luat helper.

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, Kelton said:

Pentru banurile de minim 14 zile se sancționează conturile secundare cu level mai mare ca și cel banat doar atunci cand împart în cel puțin 3 zile diferite IP-uri comune în ultima săptămână de la data sancționării, au aceeași adresă de email sau la momentul sancțiunii împart IP comun.
În anumite situații se pot bana conturi secundare și care nu se aplică în această regulă cu aprobarea unui admin 6.

Si daca are cont de Nivel 50 in mafie, fara avere, fara log, fara nimic pe el, si mai are inca unul de Nivel 49 cu 9459645498484/x RP, Rank mare, Log, etc. , ia ban pe ala de 50 doar pentru ca nivelul e mai mare? Ar cam trebui regandita treaba asta, o sa vezi conturi de 85 in mafii cu 350 ore jucate in total. Va respect munca, dar ,,update-urile :)) '' de genul asta poate ca va atrag jucatori, dar vad ca favorizeaza doar potentialii codati.

Edited by Waynee
Link to comment
Share on other sites

Ati "deschis" calea la coduri. Acum se vor rupe coadele in paispe. Fiti seriosi, suntem romani, bunul simt lipseste si va lipsi mult de acum incolo in acest popor, caruia ii este mai usor sa fenteze sistemul decat sa se complaca.

 

Faptul ca nu ati gasit o metoda care sa functioneze 100% in depistarea codatilor, ati recurs la acest procedeu, de a ignora codatii.

 

Off Topic: Adminii oricum sunt mana in mana cu unii jucatori "suspecti"

Link to comment
Share on other sites

Eu consider ca mai sunt si playeri NOI, care vin de pe alte comunitati si baga coduri, intra in mafie, liderul nu-i cunoaste..de unde sa stie liderul, ca acel jucator are de gand sa bage cod sau nu? Un lider are sarcina de a avea grija de propria factiune, nu de citit ganduri.

Parerea mea este ca liderul ar trebui totusi, sa poata verifica cumva daca a mai avut conturi pe acel server pe care are el lider.
Cu playerii vechi care au mai fost banati, e alta poveste zic eu, ca poate la unii le vine mintea la cap si nu mai baga coduri.
@kelton incearca totusi sa privesti si cealalta parte a unui lider, nu doar partea cu bagatul intentionat de codati in factiune.
Jucatorul aplica, dar nu stii ce intentii are.

Link to comment
Share on other sites

18 hours ago, Kelton said:

ro32.png

 

Salutare,

 

Revenim cu o nouă modificare în rândul regulamentelor în scopul de a face jocul mai simplu pentru jucători. S-ar putea ca nu toată lumea să citească până la final anunțul, așa că menționez de la bun început faptul că aceste modificări nu o să însemne că vom acorda șanse la funcții jucătorilor care au cauzat probleme sau pe care nu-i considerăm că merită o șansă. Acestea fiind zise, iată modificările:

 

Toate interdicțiile existente până în acest moment (în ganguri, pentru funcții, pentru sublider) vor fi șterse. Atenție, ștergem doar interdicțiile nu și sancțiunile pe care le-ați primit. Când și dacă vom șterge sancțiuni vom anunța pe forum, deci nu mai întrebați când facem asta pentru că nu o să anunțăm un singur jucător care întreabă de astfel de lucruri ci o să vă anunțăm pe toți odată.

 

Interdicții Ganguri

 

Am decis să renunțăm la interdicțiile în ganguri atât pe conturile principale (cele banate) cât și pe conturile care împart IP-uri comune cu aceste conturi principale pentru a simplifica oarecum jocul. De multe ori s-a întâmplat să dăm peste jucători care împart un IP cu altcineva fără să știe că respectivul jucător avea interdicție din cauza unui ban primit pe acel cont sau pe vreun alt cont. Așa că se extindea interdicția și jucătorului nevinovat iar acesta își pierdea și el șansele la anumite lucruri din cauza neatenției.

 

Orice jucător care primește ban pentru coduri e demis din respectiva facțiune cu FP 60/60. Chiar dacă își cumpără Unban și Clear FP tot nu are voie să intre în aceeași facțiune de pe același cont timp de 2 săptămâni. Poate însă să intre din nou în aceeași facțiune cu un cont diferit imediat după ce a primit ban pe contul său principal, iar dacă primește ban și pe acesta se repetă același lucru ca și pe primul cont.

 

O să vă gândiți că o să apară abuzuri și o să intre în facțiuni jucători care primesc banuri repetate pe mai multe conturi. Ei bine, există o metodă de a trata și această problemă care se regăsește deja în regulamentul liderilor -> https://b-zone.ro/leaderrules și anume:

 

Liderii de Ganguri care au într-o lună de zile cel puțin 10 membri banați pentru coduri, necooperare la control sau interdicție pe conturi secundare riscă sancțiuni grave dacă acest număr crește în continuare (sancțiune: Leader Warn sau Demitere).

 

Așadar acolo unde sunt mult prea mulți codați o să fie tras liderul la răspundere. E responsabilitatea lui să aibă grijă pe cine recrutează și știm cu toții că în majoritatea cazurilor atunci când era recrutat un codat „cunoscut”, liderul era conștient pe cine recrutează. Aceste lucruri oricum se întâmplau pe la spate și erau făcute de unii lideri, astfel că și cu interdicții tot reușeau să reintre în facțiune cei care cauzau probleme folosindu-se de VPN și tot felul de metode. Dacă va fi cazul, acolo unde se sesizează abuzuri grosolane va fi demis liderul și va primi wipe gangul.

 

Interdicții Sublider

 

Dacă am scos interdicțiile de intrare în ganguri ar fi logic să fie scoase și interdicțiile pentru a primi sublider pentru că se întâmpla același lucru pe care l-am descris mai sus. Așa că liderul va fi răspunzător de subliderii pe care-i alege. Dacă aceștia fac prostii vor fi sancționați atât ei cât și liderul în cazul în care stafful consideră asta necesar.

 

Interdicții Funcții

 

Am primit nemulțumiri cum că interdicțiile la funcții ar fi prea mari. Am dezbătut această problemă împreună cu Supervizorii tuturor serverelor și am hotărât să eliminăm aceste interdicții cu precizarea că nu vom oferi șanse jucătorilor care au anumite tipuri de sancțiuni (indiferent că sunt pe contul principal sau pe secundare), fac lucruri dubioase (înșelătorii, afaceri ilegale sau altele de acest gen), nu au un comportament ok, nu au un FH decent sau nu considerăm că merită să primească o șansă indiferent de motiv.

 

Banarea Conturilor Secundare

 

Ei bine, cred că majoritatea știți că se oferă ban și pe conturile secundare/conturi cu care împărțiți IP-uri comune pentru orice ban de minim 14 zile. Ne-am gândit cum ar fi cel mai bine să rescriem această regulă în așa fel încât să reducem din posibilele banuri aiurea și să fie sancționați doar cei care merită.

 

În primul rând, de ce e necesară o astfel de regulă? Fără această regulă jucătorii ar putea abuza de pe conturi secundare cu level mic, să facă o grămadă de prostii (să intre cu troll, să facă afaceri ilegale, să joace cu coduri, etc.) și nu ar păți absolut nimic pe contul lor principal. Cred că vă dați cu toții seama că nu ar fi deloc bine să ignorăm jucătorii care fac așa ceva și să nu pățească nimic pe conturile lor principale. Cât timp aceștia știu că există sancțiuni și pe contul principal nu o să mai fie tentați să facă prostii de pe conturile de level mic.

 

Regula va fi modificată astfel:

Pentru banurile de minim 14 zile se sancționează conturile secundare cu level mai mare ca și cel banat doar atunci cand împart în cel puțin 3 zile diferite IP-uri comune în ultima săptămână de la data sancționării, au aceeași adresă de email sau la momentul sancțiunii împart IP comun.
În anumite situații se pot bana conturi secundare și care nu se aplică în această regulă cu aprobarea unui admin 6.

 

Exemplu 1:

Un jucător are următoarele conturi: cont level 50, cont level 20, cont level 7, cont level 5.

Dacă acesta joacă cu coduri pe contul de level 20 și primește ban, atunci va primi ban și pe contul cu level 50 pentru folosire coduri pe un cont secundar.

 

Exemplu 2:

Un jucător are următoarele conturi: cont level 50, cont level 20, cont level 7, cont level 5.Dacă acesta joacă cu coduri pe contul de level 50 și primește ban, atunci nu va mai primi ban și pe celelalte conturi cu level mai mic.

 

Exemplu 3:

Un jucător are următoarele conturi: cont level 50, 2 conturi level 20, cont level 7, cont level 5.

Dacă acesta joacă cu coduri pe unul dintre cele două conturi de level 20 și primește ban, atunci va primi ban și pe contul cu level 50 pentru folosire coduri pe un cont secundar. Nu va primi ban și pe celălalt cont de level 20.

 

Această modificare ar trebui să mai reducă din anumite banuri pe care le-ați putea primi. Totuși cei care împart IP-uri sau conturi cu alte persoane, indiferent că sunt prieteni, rude, etc., ar trebui să fie atenți la ceea ce fac deoarece în anumite situații pot duce și la sancționarea celorlalți jucători dacă aceștia au un level mai mare ca și contul banat.

 

Sper că ați înțeles în ce constă aceste modificări și că vor fi bine primite de jucători.

 

 

Decizie luata strict pentru a incerca o salvare a numarului de jucatori. 

Link to comment
Share on other sites

23 hours ago, Stan888 said:

Tu schimbi regulamentul chiar în ziua când îmi expira interdicția in mafii, csf

Si mie ma Stan =))))

Link to comment
Share on other sites

Eu daca am luat ban pe contul [AiM]CapitanuL nedrept pentru ca KeVLaR a făcut falsificari, si s+a bagat regulamentul acesta pot lua unban ? ca nu m-am conectat 3 zile pe contul ala am 1 zi poate si n-am emailul meu ca juca fratimiu ? 

Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, CapiTaN121 said:

Eu daca am luat ban pe contul [AiM]CapitanuL nedrept pentru ca KeVLaR a făcut falsificari, si s+a bagat regulamentul acesta pot lua unban ? ca nu m-am conectat 3 zile pe contul ala am 1 zi poate si n-am emailul meu ca juca fratimiu ? 

-

On 28/06/2018 at 8:29 AM, Kelton said:

Toate interdicțiile existente până în acest moment (în ganguri, pentru funcții, pentru sublider) vor fi șterse. Atenție, ștergem doar interdicțiile nu și sancțiunile pe care le-ați primit.

Nu, topicul se refera la banurile pe conturi multiple pentru cheats in ganguri, la tine nu se aplica ce e mai sus.

Edited by AIM iRazor zis DHead
GRU
Link to comment
Share on other sites

O decizie potrivita pentru server!

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.