Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Caroline Wozniacki - în semifinale la Eastbourne


South Smith
 Share

Recommended Posts

caro

Jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki, numărul 2 mondial, s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Eastbourne (Anglia), dotat cu premii totale în valoare de 852.564 dolari, învingând-o în două seturi, 6-4, 6-3, pe australianca Ashleigh Barty, într-o partidă disputată joi.

 

Pusă în dificultate miercuri, în optimi, de britanica Johanna Konta, de care a reuşit să treacă după mai bine de două ore de joc    (4-6, 6-1, 6-4), Wozniacki, principala favorită a turneului, s-a întrebuinţat mult mai puţin în meciul cu Barty, pe care l-a câştigat într-o oră şi 20 de minute.

 

"M-am antrenat cu Ashleigh în această săptămână şi am ştiut că va fi complicat să câştig pe acest teren. Am fost pregătită şi am încercat să dau totul pentru a juca agresiv", a spus Caro la final.

 

În semifinale, daneza va juca împotriva câştigătoarei partidei dintre Angelique Kerber (Germania) şi Daria Kasatkina (Rusia).

Cealaltă semifinală le va opune pe poloneza Agnieszka Radwanska, învingătoare în sferturi cu 6-2, 7-5 în faţa letonei Jelena Ostapenko, şi belarusa Arina Sabalenka, învingătoare cu 6-3, 2-6, 7-6 (7/5) în faţa cehoaicei Karolina Pliskova.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.