Jump to content

A murit Alexe Bardan, fostul mare antrenor român de tenis.


Steluta
 Share

Recommended Posts

Alexe Bardan, unul dintre oamenii care şi-au pus amprenta decisiv asupra tenisului românesc, a murit în cursul zilei de vineri, 29.06.2018. Bardan va fi înmormântat duminică, la Cimitirul Bellu Militar. 

915418-alexe-bardan.thumb.jpg.4766ee7e1601772be64eda90c107e5a5.jpg

 

Fost vicepreşedinte al Federaţiei Române de Tenis, Bardan a condus din umbră FRT în diverse perioade, fiind, pe rând, apropiat al lui Dumitru Hărădău şi al Ruxandrei Dragomir. “Alexe Bardan, fost jucător şi antrenor federal de tenis, fost component, dar şi căpitan-nejucător al echipei de Cupa Davis a României, precum şi fost vicepreşedinte al FRT, a decedat la vârsta de 81 de ani. Federaţia Română de Tenis transmite sincere condoleanţe şi este alături de familia îndoliată”, scrie siteul Federaţiei Române de Tenis.

 

Bardan a jucat în echipa României de Cupa Davis în anul 1963, a fost antrenor şi a pus umărul la realizarea unor circuite de tenis pentru juniorii români. Bucureşteanul a fost căpitan-nejucător al echipei de Cupa Davis şi a atras atenţia opiniei publice, în urmă cu 10 ani, când  i-a acuzat pe Ilie Năstase şi Ion Ţiriac că nu au dat nimic înapoi tenisului românesc după ce s-au retras din activitate. 

 

 

sursa: http://www.prosport.ro/

 

 

Edited by Steluta
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.