Jump to content

Atletico Madrid transferă pe bandă rulantă! Al patrulea fotbalist care soseşte pe Wanda Metropolitano în această vară


cedrykk
 Share

Recommended Posts

 

dd.jpg.d1eb8b98458611fc65593fc5a772d1f0.jpg

 

Atletico Madrid se întăreşte. Madrilenii l-au adus pe portarul Antonio Adan, care mai avea un an de contract cu Real Betis, scrie ziarul Marca. Suma de transfer se ridică la un milion de euro, iar înţelegerea va fi parafată pe doi sau trei ani.

Madrilenii au profitat de dorinţa spaniolului de 31 ani de a părăsi Betis. Adan le-a spus oficialilor clubului că vrea să-şi găsească o altă echipă, înainte ca alb-verzi să înceapă pre-sezonul.

”E o decizie cu care toate părţile sunt de acord. Betis caută altă soluţie, el s-a decis să-şi găsească altă echipă. L-am ajutat şi susţinut în această privinţă. Adan a ajuns la echipa la care îşi dorea, dar dacă voia să rămână, nu ar fi existat probleme”, a spus Lorenzo Serra Ferrer, vice-preşedintele celor de la Betis.

 

Adan şi-a început cariera la academia marei rivale a lui Atletico, Real Madrid. Pasul la echipa mare l-a făcut în 2009, dar după patru sezoane, a ajuns liber de contract la Cagliari. În 2014, a fost transferat de Betis pentru 1,5 milioane de euro, conform transfermarkt.de. Sezonul trecut, portarul a bifat 30 meciuri în la Liga.

Până acum, Atletico Madrid i-a mai transferat pe Thomas Lemar (AS Monaco), Rodri (Villarreal) şi Nehuen Perez (Argentinos Jr's).

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Frumoasa postare! Meriti +1.

 

 

 

                                                                                                                 FORUM.gif.997969fb9738f0353794b589112c4e3d.gif

                                                      

Link to comment
Share on other sites

19 hours ago, MihaiM1 said:

Frumoasa postare! Meriti +1.  

Exista un regulament. Apreciez ca dai plusuri, dar trebuie sa formulezi un comentariu de minim 10 cuvinte. Asa vin si eu si spun doar "GG" prin topicuri.

Primesti un advertisment verbal

Imi pare rau.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.