Jump to content

Huawei pregăteşte Nova 3, o versiune accesibilă a vârfului de gamă P20


South Example
 Share

Recommended Posts

huawei-nova-3-tenaa.jpg?width=640&height

 

Huawei continuă diversificarea ofertei smartphone cu un nou produs mid-range din gama Nova.

 

Adaptat pentru anul 2018, Huawei Nova 3, preia din trăsăturile vârfului de gamă P20, încercând să convingă cu un pachet echilibrat de dotări şi un preţ mai bun. Din lista cu specificaţii apărută pe site-ul autorităţii chineze de certificare TENAA, aflăm că noul smartphone vine cu un ecran FullView de 6.3”, afişând o rezoluţie generoasă de 2340x1080 pixeli. Judecând după diagonala de afişare non-standard, ecranul este cu siguranţă din categoria celor cu „breton”, o soluţie de compromis acceptată în mod aproape unanim de producătorii smartphone.

 

Nova 3 foloseşte o configuraţie cu 4GB memorie RAM, motorizată de chipsetul Kirin 710. Huawei pregăteşte şi o ediţie cu 6GB memorie RAM, care duce memoria internă la 128GB, faţă de 64GB la modelul standard. Necesarul de energie este asigurat cu un acumulator de 3650 mAh, care ar trebui să asigure cel puţin o zi de utilizare fără griji.

Configuraţia este completată cu o cameră foto principală de 24MP+16MP şi cameră frontală de 24+2MP.

 

huawei-nova-3-release-date-slide.jpg?wid\

 

Destinat pieţelor asiatice, Huawei Nova 3 este livrat cu versiunea Android 8.1, personalizată folosind interfaţa EMIUI. Huawei nu oferă alte informaţii privind disponibilitatea acestui model în pieţele europene, sau posibilitatea lansării unei ediţii Android One, cu versiune de Android nemodificată. Mai multe detalii vom afla cu siguranţă de la evenimentul oficial de lansare pregătit pentru data de 18 iulie.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.