Jump to content

Huawei a prezentat Honor 10 GT, un smartphone cu 8GB memorie RAM


South Example
 Share

Recommended Posts

honor-10-gt-main-1530616697815.jpg?width

 

Chiar dacă utilitatea configuraţiilor cu mai mult de 4GB memorie RAM este cel puţin discutabilă, în goana după specificaţii care să atragă atenţia potenţialilor cumpărători producătorii de telefoane inteligente au trecut rapid prin etapa 6GB RAM, ajungând deja să lanseze telefoane cu 8GB memorie RAM.

 

La acest nivel este mai uşor să găsim neajunsuri telefoanelor cu 8GB RAM decât scenarii practice care să le valorifice potenţialul. Mai costisitoare, dispozitivele mobile echipate cu prea multă memorie RAM tind să aibă şi probleme cu autonomia bateriei. În mod ironic, soluţia găsită de producătorii smartphone a fost optimizarea versiunii de Android, în sensul opririi forţate a aplicaţiilor lăsate să ruleze în fundal. Consecinţa este eliberarea memoriei RAM, care nu mai ajunge să fie utilizată la întregul potenţial. Rămâne de văzut dacă aceste neajunsuri se vor regăsi şi la noul produs Huawei.

 

Exceptând cantitatea mărită de memorie RAM, Honor 10 GT este practic identic versiunii standard Honor 10. Configuraţia este realizată în jurul chipsetului Kirin 970, cel mai puternic din portofoliul Huawei. Capacitatea de stocare internă este de 64 GB sau 128 GB. Honor 10 nu dispune de slot pentru card microSD.

 

Telefonul rulează EMUI 8.1, interfaţa proprietară Huawei, bazată pe Android 8.1.

honor-10-back-3.jpg?width=640&height=292

Pe spate, Honor 10 GT are cameră duală: senzor color de 16 MP (f/1.8) + monocrom de 24 MP. Camera pentru selfie-uri are senzor de 24 MP (f/2.0) şi dispune de mod portret.

 

Camera principală este capabilă să filmeze la calitate 4K, iar cea frontală la calitate maximă 1.080p.

 

Honor 10 GT include o baterie cu capacitate de 3.400 mAh, care dispune de tehnologie de încărcare rapidă.Telefonul este dual-SIM şi va fi disponibil în culorile: Mirage Purple, Mirage Blue şi Black şi Grey.

 

Ţinând cont de faptul că ediţia standard Honor 10, cu 6GB memorie RAM şi 64GB spaţiu de stocare este disponibilă pentru suma de 340 euro, varianta cu 8GB RAM ar trebui să aibă un preţ uşor peste acest nivel.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.