Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Simona Halep a dezvaluit care a fost marea ei problema la Wimbledon: "Este foarte dificil!" Promisiunea numarul 1 mondial


Steluta
 Share

Recommended Posts

simona-halep-a-dezvaluit-care-a-fost-marea-ei-problema-la-wimbledon-este-foarte-dificil-promisiunea-numarul_size6.thumb.jpg.133cbddb067ba18dd3cf02e671cd482c.jpg

Simona Halep a fost intrebata la conferinta de presa de dupa eliminarea de la Wimbledon de ce a avut asemenea evolutii sub asteptari.

Dupa succesul de la Roland Garros si dupa eliminarile timpurii ale favoritelor de la turneul londonez, sansele sportivei noastre au crescut considerabil, insa romanca a fost eliminata in turul al treilea de catre taiwaneza Su-Wei Hsieh, desi a avut minge de meci.

Ea spune ca jocul pe iarba este extrem de imprevizibil si ca aceasta suprafata nu ii permite sa evolueze la cel mai inalt nivel. "Mingea nu sare de doua ori la fel pe iarba. Este foarte greu sa joci fiecare minge, trebuie sa nu te astepti la nimic pentru ca nu stii unde va sari mingea data viitoare. Este dificil sa evoluezi pe iarba. Eu nu pot juca cel mai bun tenis al meu pe aceasta suprafata, dar sper sa ma imbunatatesc acest aspect in anii urmatori. Trebuie sa stau mai jos si mai aproape de teren pentru ca mingea vine mai repede", a explicat Halep la Londra. 

Simona Halep a fost eliminata in turul al treilea de la Wimbledon, sportiva asiatica impunandu-se in final, scor, 3-6, 6-4, 7-5. Pentru Simona urmeaza acum trei saptamani de pauza, ea urmand sa revina in circuitul WTA la inceputul lunii august. 

 

 

 

sursa: sport:ro

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.