Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Liverpool îi face toate poftele lui Klopp. Fotbalistul pentru care e gata să ofere 60 de milioane de euro


cedrykk
 Share

Recommended Posts

julian-brandt-bayer-04-leverkusen-v-bayern-9vniw4cmes5l.jpg.8e79a64c820a2df1465949bf2a913f5f.jpg

 

Julian Brandt (22 de ani) este noul nume de pe lista lui Liverpool. Potrivit presei din Anglia, finalista Ligii Campionilor este pregătită să ofere 60 de milioane de euro. 

Afinitatea lui Jurgen Klopp pentru fotbaliştii din Bundesliga îi face pe conducătorii clubului să încerce aducerea unui tânăr de perspectivă. Mijlocaşul Julian Brandt este în atenţia ”Cormoranilor” pentru un transfer în această vară. Neamţul se află sub contract cu Bayer Leverkusen, dar Daily Mirror speculează că Liverpool este gata să achite 60 de milioane de euro.

Brandt este alternativa mai ieftină a  transferului ratat al lui Nabil Fekir. Francezul putea ajunge la Liverpool pentru 100 de milioane de euro, dar acordul a căzut cu câteva ore înaintea efectuării vizitei medicale.

Potrivit Transfermarkt, Julian Brandt este cotat la 40 de milioane de euro.

Liverpool a realizat două transferuri în această pauză competiţională. I-a adus pe Naby Keita, de la RB Leipzig, şi pe Fabinho, de la AS Monaco. 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.