Jump to content

Paulinho se întoarce în China după un sezon petrecut la Barcelona. Salariu uriaş pentru mijlocaşul brazilian


cedrykk
 Share

Recommended Posts

z.thumb.jpg.8c880a696800f95fad6f4f27fbe2953f.jpg

 

Paulinho (29 de ani) se va întoarce în China, la Guangzhou Evergrande, după un singur sezon petrecut la Barcelona, conform El Mundo Deportivo. Brazilianul a fost cedat sub formă de împrumut, dar chinezii îl pot cumpăra după un singur sezon, în schimbul a 50 de milioane de euro.

Paulinho a mai jucat pentru Guangzhou între 2015 şi 2017, reuşind să câştige două titluri, Cupa Chinei, două Supercupe ale Chinei şi Liga Campionilor Asiei. Brazilianul a adunat 49 de meciuri în tricoul Barcelonei, reuşind să marcheze 9 goluri. Noul salariu al lui Paulinho va fi de 15 milioane de euro pe an.

Totul face parte dintr-o încercare a Barcelonei de a-i face loc brazilianului Arthur, care va ajunge pe Camp Nou la începutul lui 2019. Miza e locul de fotbalist extracomunitar din lotul catalan. Iniţial, presa din Spania vorbea despre o posibilă îndepărtare a columbianului Yerry Mina, sosit tot în vară. Fundaşul columbian ar putea ajunge la Betis, sub formă de împrumut, dar rămâne de văzut ce decizie vor lua oficialii de pe Camp Nou după evoluţiile sale de la Cupa Mondială. 


Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.