Jump to content

O singura jucatoare din TOP 10 WTA a mai ramas in cursa pentru titlul de la Wimbledon! Pliskova a fost si ea eliminata


Steluta
 Share

Recommended Posts

incredibil-o-singura-jucatoare-din-top-10-wta-a-mai-ramas-in-cursa-pentru-titlul-de-la-wimbledon-pliskova_1_size6.thumb.jpg.7ed78e730569b6169828c3b80284d93a.jpg

Karolina Pliskova, locul 8 WTA, a fos eliminata la Londra de catre olandeza Kiki Bertens, locul 20 WTA, in faza optimilor de finala la All England Club dupa doua seturi in care adversarei cehoaicei i-a iesit aproape tot ce si-a propus.

Bertens, in varsta de 26 de ani, s-a calificat pentru prima data in cariera in sferturile de finala la Wimbledon, a reusit 7 asi, in timp ce “Regina asilor” din circuit, asa cum este supranumita Pliskova, doar doi, la finalul unui meci care a mers intr-u singur sens, in cel al olandezei, care s-a impus, scor 6-3, 7-6 (1). Meciul  dura o ora si 41 de minute. Anterior, in turul al treilea, Bertens a eliminat-o din competitie pe finalista de anul trecut, Venus Williams.

In continuare, Kiki Bertens o va intalni in sferturi pe invingatoarea dintre Goerges si Vekic.

Angelique Kerber este singura jucatoare de top 10 ramasa in cursa pentru Wimbledon.

 

 

sursa

 

 

 

 

Edited by Steluta
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.