Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Pierdere pentru Dacia Unirea! Preşedintele clubului şi-a dat demisia


AIM Soriin
 Share

Recommended Posts

cf-braila-2.jpg?width=630

Dacă restul cluburilor din Liga 2 s-au reunit şi pregătesc noul sezon competiţional, Dacia Unirea Brăila încă e în căutare de finanţare pentru a ştii dacă opreşte sau nu activitatea echipei de seriori. Pentru moment, antrenorul Alin Pânzaru nu a dat start antrenamentelor cu jucătorii pe care clubul îi mai are sub contract, ci mai întâi aşteaptă un semn de la conducere.  Până atunci însă, Dacia Unirea a mai primit o lovitură grea. Preşedintele Valentin Avramescu a demisionat din cauza unor probleme personale, anunţă site-ul oficial al echipei brăilene. Locul său va fi ocupat până la o nouă Adunare Generală a Asociaţilor de vicepreşedintele Vasile Popa.  E a doua pierdere din conducere pe care o are grupare brăileană după ce a încheiat sezonul în care abia s-a salvat de la retrogradare, în ultima etapă. Şi preşedintele executiv Auraş Braşoveanu a plecat de la Dacia Unirea, fostul membru reprezentant al echipelor din Liga 2 în Comitetul Executiv al FRF fiind acum şeful departamentului de licenţiere a cluburilor din Liga 2 în cadrul federaţiei.  "1. Datorită apariţiei unor probleme personale ce nu permit alocarea timpului necesar desfăşurării optime a activităţii zilnice în cadrul clubului, preşedintele Consiliului Director dl. Valentin Avramescu a hotărat să-şi depună mandatul la dispoziţia primei Adunări Generale a Asociaţiei.  Până la o decizie finală, managementul clubului va fi preluat, conform statutului, de dl. Vicepreşedinte Vasile Popa.  2. Conştienţi de presiunea trecerii timpului, asigurăm susţinătorii noştrii (şi nu numai) că în această perioadă, conducerea clubului caută soluţii cât mai corecte şi concrete pentru continuarea activităţii, iar în scurt timp vom anunţa noutăţile.

Link to comment
Share on other sites

Salut, @TLG Soriin'ROYAL

Observ ca vrei sa te faci activ pe sectiunea Sport, dar exista un regulament pe care nu l-ai citit.

Citez din regulament: "Este STRICT INTERZISĂ publicarea de articole dacă nu aţi specificat în mod vizibil SURSA."

Aici nu vad nicio sursa, ceea ce inseamna ca vrei primi un avertisment verbal.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.