Jump to content
cedryk yrn

Southgate lucrează la mentalul adversarului. A mutat presiunea pe umerii Croaţiei: ”E cea mai puternică naţională de până acum”

Recommended Posts

180710160257-southgate-waistcoat-3-exlarge-169.jpg.6353752ec1a55f535f63c7931f699aee.jpg

 

Selecţionerul Angliei, Gareth Southgate, este conştient că semifinala împotriva Croaţiei este cel mai greu test pentru echipa sa de până acum. Deşi croaţii au jucat ultimele două partide timp de 120 de minute fiecare, fiind forţaţi la loviturile de departajare de către Danemarca şi Rusia, Southgate ştie că naţionala lui Zlatko Dalic este capabilă de un meci mare.

Meciul din sferturi cu Suedia s-a încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea elevilor lui Southgate, astfel că, din punct de vedere fizic, naţionala Angliei este mai "fresh". Cu jucători în lot precum Luka Modric, Ivan Rakitic şi Mario Mandzukic, Croaţia este un adversar pe care Gareth Southgate îl respectă.

"Sunt cea mai bună echipă cu care am jucat până acum, ţinând cont de potenţialul lor individual. Pentru noi este o nouă şansă să scriem istorie. Cu cât vom trece de mai multe astfel de teste, cu atât mai bine, nu doar acum, ci şi pentru viitor", a declarat selecţionerul Angliei.

Southgate susţine că indiferent de rezultatul obţinut, viaţa sa nu se va schimba: "Fie că o să câştigăm sau că o să pierdem, viaţa mea nu se va schimba. Voi merge acasă, voi scoate câinii la plimbare, voi dispărea în Yorkshire, dar sigur că este o şansă de a face parte din ceva incredibil de special", a adăugat selecţionerul englez.

Sursa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×