Jump to content

Meci FABULOS la Wimbledon! Federer a avut minge de meci la 2-0 la seturi, dar a fost invins in set decisiv dupa 24 de game-uri! Cat a durat partida


Steluta
 Share

Recommended Posts

meci-fabulos-la-wimbledon-federer-a-avut-minge-de-meci-la-2-0-la-seturi-dar-a-fost-invins-in-set-decisiv_size6.thumb.jpg.4c9b278525e69974e57e5b3dfc307b1d.jpg

 

Roger Federer, principalul favorit la Wimbledon, a fost eliminat in sferturile de finala la All England Club.

 

Roger Federer este OUT de la Wimbledon! Desi a parut in control total in primele doua manse ale meciului din sferturile de finala, pe care si le-a adjudecat cu scorul de 6-2, 7-6, puternicul Kevin Anderson, locul 8 ATP, a avut o revenire incredibila si s-a impus in seturile 3 si 4 pentru a face un decisiv magnific. Era deja cunoscut faptul ca elvetianul, campion entitre la All England Club, va avea o misiune cu uriasul Anderson, care are unul dintre cele mai puternice servicii din circuitul masculin de tenis.

Anderson a reusit sa salveze o minge de meci in setul 3 si a reusit sa faca break-ul decisiv in setul al 5-lea la scorul de 11-11! Anderson a reusit apoi sa-si faca serviciul si merge in semifinala dupa un meci de 4 ore si 17 minute. Anderson il va intalni pe castigatorul partidei Raonic - Isner.

Un alt meci foarte disputat a avut loc in 2010, intre Isner si Mahut, tot la Wimbledon. Acea partida s-a incheiat cu scorul de 6–4, 3–6, 6–7(7–9), 7–6(7–3), 70–68, o partida care a intrat in istorie si care s-a intins pe 3 zile.

 

sursa: sport.ro

Edited by Steluta
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.