Jump to content

Simona Halep i-a anuntat pe americani ca nu va participa la New Haven. Motivul pentru care a refuzat invitatia


Steluta
 Share

Recommended Posts

simona-halep-i-a-anuntat-pe-americani-ca-nu-va-participa-la-new-haven-motivul-pentru-care-a-refuzat-invitatia_size10.jpg.654a2078b49f6c7ed5d88ba346cc6161.jpg

Simona Halep a refuzat sa participle la turneul de la New Haven dupa ce organizatorii au invitat-o pe cea mai buna tenismena a lumii la competitia din SUA.

 

 

Simona Halep, campioana la New Haven in 2013 si o prezenta constanta la aceasta competitie, a ales sa nu mearga si la competitia din Statele Unite.

Liderul mondial din WTA a motivate absenta la New Haven prin programul foarte incarcat, astfel ca va sari peste competitia din SUA.

Dintre vedetele circuitului feminin de tenis, pe tabloul principal vor fi Caroline Garcia, Petra Kvitova, Julia Goerges, Daria Kasatkina si Ashleigh Barty. Mihaela Buzarnescu este singura romanca aflata pe lista jucatoarelor acceptate pe tabloul principal, potrivit unui comunicat de presa al organizatorilor.

 

 

sursa: sport.ro

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.